Lepota

Jelena Tomašević ponela omiljeni jesenji beauty trend svih dama: Evo u čemu je tajna! (FOTO)

Beauty tajna Jelene Tomašević dragocena je, jer iz godine u godinu, pevačica izgleda sve bolje. Odmerena u odabiru šminke i frizure, Jelena prirodnu lepotu ponosno pokazuje, a kada ipak odluči da se našminka to radi na suptulan, mnogim ženama, omiljeni način.

Jelena Tomašević ponela omiljeni jesenji beauty trend svih dama: Evo u čemu je tajna! (FOTO)

Popularni "no make up" make up, omiljeni je jesenji beauty look mnogih dama, a Jelena Tomašević savršeno ga nosi godinama.

Podloga, ujednačen ten i vrlo malo rumenila na licu, savršeno iskombinovani sa blagom senkom i preciznim eyeliner-om, idealan su odabir za make up look, tokom onih dana kada ne želite previše da se trudite, a opet želite da izgledate lepo.

Pročitajte: Fotografija koju ćete morati ponovo da pogledate - Dve decenije kasnije, a Lena Kovačević je potpuno ista! U čemu je tajna?

 

 

Prirodna lepota sve češće je imperativ u beauty svetu, pa ipak, ženama je potrebno, da kada krenu na posao ipak imaju ujednačen ten i negovan izgled. 

S toga je beauty tajna Jelene Tomašević ono što je svakoj od nas dragoceno, tokom kišnih jesenjih dana kada nam je brz, jednostavan, a efektan make up neophodan.

Komentari (0)

Loading