Lepota

Oslobodite energiju kose – System Professional od sada u VTMN Natural Beauty Concept salonu

Oaza mira božanstvenog enterijera smeštena na Vračaru – VTMN Natural Beauty Concept savršeno je mesto za negu i opuštanje.

Oslobodite energiju kose – System Professional od sada u VTMN Natural Beauty Concept salonu

Od sada, u ovom salonu možete iskusiti System Professional tretman sa Lipidcode kompleksom koji personalizovanom negom sa 174 miliona mogućih kombinacija za kosu punu energije, čini dlaku jačom, otpornijom i sjajnijom. 

Povodom dolaska ovog luksuznog tretmana na naše tržište, u četvrtak 24. februara organizovan je jedinstven događaj na kom su klijenti VTMN Natural Beauty Concept-a imali priliku da isprobaju System Professional tretman sa Lipicode kompleksom.  

Srđan Bosnić

 

Kosa svakog pojedinca ima LipidCode™ profil koji je jedinstven kao otisak prsta. Koristeći novi dijagnostički sistem lipidcode mapiranje za detaljnu analizu kose u VTMN Natural Beauty Concept salonu saznaćete informacije o strukturi vaše dlake zahvaljujući kojima se definiše potrebna nega. Kako su lipidi ključ za „energiju kose“, System Professional tretman sa lipidcode kompleksom pružiće vašoj kosi potrebnu negu i dubinski je nahraniti. 

„Dok keratin predstavlja glavni gradivni blok kose, nova istraživanja pokazuju da se lipidi ponašaju kao određena vrsta cementa za povezivanje keratinskih “cigli”. Održavanje nivoa keratina i lipida u kosi je ključ za određivanje da li je kosa glatka ili zamršena, sjajna ili bez sjaja, beživotna ili puna energije”, komentariše dr Ramon Grimalt, profesor na predmetu Dermatologija na Univerzitetu u Barseloni. 

Srđan Bosnić

 

Pružite kosi personalizovanu negu koju zaslužuje. Više informacija možete pogledati na www.systemprofessional.com  ili na Instagram stranicima @systemprofessionalsrbija i @vtmn.beauty. 

Srđan Bosnić

 

VTMN Natural Beauty Concept čini tim stručnjaka koji će vodeći računa o vašim potrebama i željama, najkvalitetnijim preparatima i svojim znanjem osigurati maksimalan učinak. Uz holistički pristup za svaku mušteriju, VTMN Natural Beauty Concept pruža širok spektar usluga među kojima se izdvajaju vrhunski tretmani lica i tela, jedinstvena RainDrop masaža, Lux rituali Detox Prestige i 24 karata, kao i prvoklasni manikir i pedikir. 

Komentari (0)

Loading