Lepota

Gledamo i ne verujemo! Adriana Lima doživela totalnu transformaciju, svetska javnost u šoku

Izgled Adriane Lime šokirao je javnost, kada se sa svojim izabranikom pojavila na Balmain reviji u okviru pariške nedelje mode

Gledamo i ne verujemo! Adriana Lima doživela totalnu transformaciju, svetska javnost u šoku

Profimedia

Kada su Adriana Lima i Andre Lemers objavili vest da će postati roditelji, svet je oduševljeno reagovao. A sada je četrdesetogodišnja manekenka premijerno pokazala i trudnički stomak, kada se u pratnji izabranika pojavila na reviji brenda Balmain.

Profimedia

 

Izgled Adriane Lime privukao je veliku pažnju. Odevena u usku crnu haljinu, Adriana je naglasila trudnički stomak, dok je svedeni outfit podigla zlatnim detaljima. Ipak, svi pogledi zaustavili su se na njenom licu.

Pročitajte: Da ti zastane dah! Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime po lepoti zasenila majku! Pogledajte kako danas izgleda već velika devojka (FOTO)

Profimedia

 

Naime, nekadašnja manekenka, poput brojnih zvezda, podvrgla estetskim zahvatima i filerima, a drugo stanje dodatno je naglasilo promene na njenom licu. Izgled Adriane Lime mnogi su okarakterisali neprepoznatljivim, čemu su pored filera i botoksa doprineli i hormoni, ali i nekoliko kilograma viška, koje je dobila u trudnoći.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading