Lepota

Dugo je nismo videli u Srbiji, a onda se pojavila ovakva! Evo zbog čega izgled Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Frizura Jelene Đoković hit na mrežama

Dugo je nismo videli u Srbiji, a onda se pojavila ovakva! Evo zbog čega izgled Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Čini se da su prošli meseci od kada Jelenu Đoković nismo imali prilike da vidimo u domaćoj javnosti. Posle Marbelje i putovanja u Dubai, sada je sa suprugom konačno u Srbiji, a sinoć su zajedno prisustvovali i na utakmici Crvene Zvezde.

Novak i Jelena u društvu Saške Veselinov i Đorđa Đokovića gledali su košarkašku utakmicu. Ipak, sva pažnja bila je usmerena na Jelenu.

Pročitajte: Svi ih žele, a ona ih ima! Cipele Jelene Đoković su apsolutni modni hit ove sezone (FOTO)

KK Crvena Zvezda

 

Naime frizura Jelene Đoković privukla je veliku pažnju. Ona je uz ležernu kombinaciju, koja odlikuje njen stil ponela dve neobavezno vezane punđice, koje su učinile da izgleda poput devojčice.

Frizura koja je 2000-ih bila popularna izgleda će se ovog leta vratiti na velika vrata, a kako je Jelena Đoković mnogima stilska inspiracija, verujemo da će se ovaj njen look dosledno rekreirati.

Komentari (1)

Loading
XYZ

17:03 11.03.2022

Za takvu priliku potpuno adekvatna frizura. Kilo šminke ili neke fruzure uopšte nisu dosledne sportskim dogadjajima. Potpuno podržavam stil Jelene Đoković.