Lepota

Otvoren „Nail studio“ u Beogradu

Nega noktiju i kože mora biti prioritet svake žene, a u novootvorenom beauty centru na Vračaru pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste leto dočekali u svom najboljem izdanju

Otvoren „Nail studio“ u Beogradu

„Nail studio“, na novoj lokaciji u srcu Beograda, nedavno je otvorio svoja vrata u ekskluzivnom ambijentu i svojim klijentima prvi put u Srbiji predstavlja novitete iz oblasti nege i lepote noktiju i kože. Vlasnica „Nail studija“ Andrea Marinković predstavila je patentiranu bežičnu američku „Apres“ LED lampu 2u1 najnovije generacije koja poseduje najinovativnije funkcije.

Boško Karanović

 

Pored toga, „Nail studio“ izdvaja „Dior“ aplikacije za nokte koje su hit u Holivudu i dostupne su u mnogim drugim dizajniranim dezenima. Plišana kolekcija lakova za nokte, čuvenog brenda iz Južne Koreje, sadrži paletu u svim nijansama aktuelnih boja za predstojeće leto i pored toga spa program koji ima mogućnost pretvaranja vode u žele masu i posle nege vraćanje u prvobitno stanje. Izuzetnom ugođaju za potpuno zadovoljstvo svojih klijenata, „Nail studio“ nudi najnoviju ENBIO autoklav sterilizaciju kao ključ sigurnosti.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading