Lepota

DRASTIČNA TRANSFORMACIJA: Milan Marić nabacio čak 30 kilograma zbog uloge! (FOTO)

Izgled Milana Marića vrlo je bio podložan promenama..

DRASTIČNA TRANSFORMACIJA: Milan Marić nabacio čak 30 kilograma zbog uloge! (FOTO)

Izgled Milana Marića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mladi glumac u usponu, često je predmet pogleda, naročito od strane ženskog dela publike, a skoro sve pripadnice lepšeg pola nisu imune na njegov šarm. Ipak, glumačka profesija zahteva izvesne promene i prilagođavanja različitim ulogama, te je Marić imao nekoliko izdanja, od kojih su dva najzapaženija.

Izgled Milana Marića sklon je promenama

Naime, kada je radio na filmu "Dovlatov" , Marić se drastično ugojio, te je imao čak 103 kilograma, što je možda i najviše, barem kada su uloge u pitanju. Sklon menjanju imidža, glumac je umeo i te kako da iznese i tu kilažu, a zatim je usledila druga krajnost. Prema njegovoj objavi na "Tviteru" , za potrebe snimanja filma "Toma" , Milan je smršao i imao je svega 79. kilograma.

Pročitajte: Jelena ipak ne da svoje - Milan Marić obnovio kontakt sa bivšom, šta će reći Mia Bjelogrlić? (FOTO)

Twitter screenshot

 

- Bio sam toliko uzbuđen kada sam dobio ulogu u filmu "Dovlatov" da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić svojevremeno, prenosi "Telegraf.rs"

A kako izgleda nova Marićeva frizura, pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading