Lepota

Da li je ovo moguće? Fotografije Ivane Mihić bez trunke šminke napravile pometnju! Ženo koliko ti je godina?

Izgled Ivane Mihić neprekidno se komentariše, jer za popularnu Keti iz "Srećnih ljudi" vreme kao da je stalo

Da li je ovo moguće? Fotografije Ivane Mihić bez trunke šminke napravile pometnju! Ženo koliko ti je godina?

Privatna arhiva

Od kada se prvi put pojavila na malim ekranima, još kao devojčica, izgled Ivane Mihić bio je jedna od tema koje su se neprekidno komentarisale. Kao devojci, njenoj lepoti nije bilo premca, a njena glumačka karijera tada je bila na vrhuncu. Danas je Ivana Mihić odabrala da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, u javnosti se sve ređe pojavljuje, pa ipak, ono što je primetno je da je za nju, vreme doslovno stalo.

Pročitajte: ŽELELA SAM SVOJE DETE - Ivana Mihić progovorila o usvajanju dece i mnogi će se posle ovoga ZAPITATI

Ivana i u pedesetima zrači nesvakidašnjom lepotom i odiše optimizmom, a mnogi komentarišu i da se glumica skoro nimalo nije promenila u poslednje tri decenije. 

U eri kada su se mnoge žene i te kako okrenule estetskoj hirurgiji, glumica neguje prirodan izgled te zbog toga dobija brojne pohvale.

- Kao i svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prija mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku - rekla je Ivana svojevremeno.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija - Ivana Mihić podelila emotivan trenutak sa roditeljima i probudila najdublje emocije

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading