Lepota

Beauty spektakl: Dušan Lazić na drugom beogradskom Master Class-u otkrio tajne svoje umetnosti

Dušan Lazić Laza priredio beauty spektakl

Beauty spektakl: Dušan Lazić na drugom beogradskom Master Class-u otkrio tajne svoje umetnosti

Promo

Da na ovim prostorima žive najlepše žene, odavno je poznato, a kako da tu svoju lepotu istaknu do savršenstva i prikriju neke eventualne nedostatke, otkrio je Dušan Lazić na svom drugom beogradskom Master Class-u.

Promo

 

Najpoznatiji regionalni make-up umetnik održao je spektakularno predavanje u do poslednjeg mesta ispunjenoj operi i teatru Madlenijanum, a koliko je pažnje izazvao govori i to što se za ovaj događaj danima nije mogla naći karta.

Promo

 

Osim profesionalnih šminkera, zaljubljenika u šminku, i brojne poznate ličnosti, Lazini saradnici, došle su da vide njegovo predavanje, pa je tako ovaj događaj dobio i dodatnu dozu glamura.

Promo

 

Crvenim tepihom prošetali su tako Ilda, Gordana i Sanela Šaulić, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Nadica Ademov, Jelena Tomašević, Danijela Buzurović, Marina Tadić, Marina Visković i mnoge druge VIP ličnosti a sve one su sa velikom pažnjom slušale Lazićevo otkrivanje tajni svoje umetnosti.
- Uvek sam verovao da treba isticati karakteristike ljudi koje već imaju a ne praviti im drugo lice. Mislim da je to jedini ispravan pristup ovom poslu u vremenu kada razne neznalice dele savete bez odgovornosti a filteri menjaju fizionomiju- rekao je Lazić u uvodnom obraćanju propraćen ovacijama.

Promo

 

Tokom više od tri sata, na dva modela različite dobi, Laza je pokazao kako svako može da postane najbolja verzija sebe, ne štedeći savete i bez ikakve mistifikacije kojoj su vrhunski majstori skloni. Publika je ovo nagradila ovacijama, a Lazić je još jednom pokazao da u svakoj vrsti umetnosti postoje zvezde, ali se samo retki domognu vrha.

Komentari (0)

Loading