Lepota

Ana Sofrenović neprepoznatljiva! Drastično smršala, ovo je razlog (FOTO)

Izgled Ane Sofrenović glavna je tema u javnosti

Ana Sofrenović neprepoznatljiva! Drastično smršala, ovo je razlog (FOTO)

Glumica Ana Sofrenović nije tajila da je krah braka sa kolegom Draganom Mičanovićem veoma teško podnela, a konstantna briga o njihove dve ćerke, kao i pritisci javnosti i medija, ostavili su ozbiljan trag na njen emocionalni život. Težak period ipak uspela je da ostavi iza sebe i izdigne se uz pomoć psihoterapija.Uprkos brojnim problemima kroz koje je prošla, izgled Ane Sofrenović i dalje oduševljava.

Pročitajte: MORAM DA OZDRAVIM - Ana Sofrenović otvoreno o PODMUKLOJ BOLESTI koja razara

Boško Karanović

 

Njeno pojavljivanje nakon dužeg vremena na premijeri drame "Magbet“ glavna je tema u javnosti i mnogi se slažu da je glumica jača od svih problema. Prelepa i samouverena plavuša nije skidala osmeh sa lica na kom nema ni traga od bolesti i depresije. Vitka linija kojom se Ana pohvalila takođe nije mogla proći nezapaženo, a mnogi su komentarisali i stajling koji je za ovu priliku odabrala.

Pročitajte: Glumica Ana Sofrenović - Treba hodati kroz sopstveni strah

Boško Karanović

 

Glumica je ponela crne pantalone i crnu košulju na bele tufne, a odevnu kombinaciju začinila je puder roze kožnom jaknom i originalnim, crno-belim čizmama na štiklu koje će mnoge dame nesumnjivo poželeti u kolekciji za predstojeću sezonu.

Pročitajte: Nakon razvoda od glumca obolela od depresije - Najteži period u životu Ane Sofrenović

Boško Karanović

 

Širokim osmehom i vedrim duhom lepa glumica unela je lavinu pozitivne energije, a sveukupni utisak koji odaje ova jaka žena prisutne je ostavio bez daha.

Komentari (0)

Loading