Lepota

Voleo ju je i Arkanov sin, bila je najlepša na Balkanu, a sada… Pogledajte kako danas izgleda Karolina Gočeva (FOTO)

Izgled Karoline Gočeve ne prestaje da oduševljava

Voleo ju je i Arkanov sin, bila je najlepša na Balkanu, a sada… Pogledajte kako danas izgleda Karolina Gočeva (FOTO)

Makedonska pevačica plenila je i stasom i glasom, svi su je obožavali, a početkom dvehiljaditih godina nizala je hitove i bila jedna od omiljenih muzičkih zvezda na našim prostorima. Sarađivala je sa mnogim srpskim muzičarima, a sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim bila je u odličnim privatnim i poslovnim odnosima. U jeku popularnosti nestala je sa javne scene, a izgled Karoline Gočeve kako nekada, tako i danas ne prestaje da oduševljava.

Iako je u Makedoniji i dalje veoma popularna, na našim prostorima je retko možemo videti, a najnovije fotografije koje su osvanule na njenom "Instagram" profilu svedoče da ona preslatka Karolina na koju niko nije mogao ostati ravnodušan i dalje pleni neverovatnom lepotom i harizmom.

Pročitajte: Nenadoknadiv gubitak - Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog izazvala suze

 

 

Fotografija nastala na odmoru dok pevačica uživa u poslednjim sunčanim danima izazvala je veliku pažnju javnosti, a njena prirodna lepota bez trunke šminke napravila je opštu pometnju te komentari na račun fantastičnog izgleda Karoline Gočeve ne prestaju da se nižu društvenim mrežama, a mnogi su primetili da se fizički i nije mnogo promenila.

Pročitajte: Nijedna tajna nije bolje čuvana od one koju svi nagađaju - Evo zašto Karolina NIKAD NE PRIČA o svom SUPRUGU!

 

 

Iako sada ima malo drugačije životne prioritete, njen ljubavni život oduvek je bio pod budnim okom javnosti te je poznato da je talentovana makedonska pevačica bila je kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga zabavljala se sa Nikom, imućnim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Pročitajte: Udala se za šest godina MLAĐEG, a evo gde je danas Karolina Gočeva

 

 

Karolina se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg Mihaila Korubina, magistra likovne umetnosti sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”, kako je ispričala u jednom intervjuu. Venčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

Komentari (0)

Loading