Lepota

Gde je ona duga bujna kosa? Tanja Savić uzela makaze i napravila ogromnu promenu: Fanovi ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Frizura Tanje Savić šokirala je njene fanove

Gde je ona duga bujna kosa? Tanja Savić uzela makaze i napravila ogromnu promenu: Fanovi ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica kročila je davne 2004. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju "Zvezde Granda" a pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom i peskom u glasu tako i interesantnom pojavom kojoj je i te kako doprinela tada muška frizura Tanje Savić.

Naime, pevačica je imala potpuno kratku kosu po kojoj je bila u to vreme na neki način prepoznatljiva, međutim malo po malo, usledila je promena, te je godinama unazad duga tamna kosa njen zaštitni znak koju je uvek savršeno stilizovala i negovala.

Frizura Tanje Savić sada je ponovo kratka, a da napravi drastičnu promenu i iseče svoju bujnu kosu odluka je kojom se ona pohvalila pratiocima na društvenoj mreži "Instagram".

Pročitajte: U potpunoj tajnost - UDALA SE TANJA SAVIĆ u Banja Luci, venčanica KAO IZ BAJKE, čestitke samo pljušte (FOTO)

Instagram printscreen

 

U frizerskom salonu pozirala je pevačica u potpuno novom izdanju kojim je izazvala lavinu reakcija kao i brojna pitanja i komentare, a da li nova frizura Tanje Savić sluti neki novi početak, pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading