Lepota

Tajne lepote kraljice transformacije: Sarin beauty izbor

Muzička zvezda, poznata po neverovatnim vizuelnim transformacijama, ovog proleća bira nežne tonove, koji joj daju ženstveniji izgled

Tajne lepote kraljice transformacije: Sarin beauty izbor

Iako znamo da muzička zvezda Sara Jo s lakoćom ume da iznese svaki „look“, te da je sklona eksperimentisanju, najviše je volimo u ženstvenom izdanju, a baš takav izgled pevačica i zaštitno lice brenda "Catrice" bira ovog proleća. Sara otkriva da njena „make-up“ rutina najčešće zavisi od prilike, vremenskih uslova, ali i njenog trenutnog raspoloženja.


– Ukoliko je veoma toplo, onda tokom dana koristim neupadljivu šminku. Obožavam da naglasim oči maskarom, a usne nekim diskretnim karminom. Kada je reč o večernjem „make-upu“, prilagođavam ga prilici za koju se spremam. Najviše volim sama da se šminkam i tada eksperimentišem – više istaknem oči i usne na koje najčešće stavljam crveni karmin, a nisu mi strane ni druge boje – kaže Beograđanka, kojoj je majka prenela ljubav prema ulepšavanju.

Instagram

 

– Odmalena sam pokazivala veliku sklonost prema crtanju i to sam kasnije spojila sa šminkanjem. U tome su mi pomogle mamina šminkerka i mašta, a često sam umela da ulepšavam i sebe i druge. Konstantno radim na ličnom usavršavanju i trudim se da uvek budem u toku s novitetima u dekorativnoj kozmetici – ističe Sara, koju u poslednje vreme viđamo sa šminkom u blagim, nežnim, čak i pastelnim tonovima. "Pročišćeni i svež" prolećni izgled ona postiže uz paletu novih "Catrice" proizvoda.

1. Korektor Liquid Camouflage – za odmoran pogled i prekrivanje tragova umora. Podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti – tekuća kamuflažna, visokopigmentisana i vodootporna formula nudi optimalno prekrivanje i negu.

Instagram

 

 

Instagram

 

 

2. Puder tinted serum – deluje kao puder, oseća se kao serum: novi tečni puder „Nude Drop Tinted Serum“ ima veoma fluidnu, laganu teksturu i obezbeđuje dugotrajan, blistav ten sa svojom lakom do srednjom pokrivnošću. Istovremeno, formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E i obezbeđuje vlagu do 24 sata svim tipovima kože.

Instagram

 

 

3. Paleta senki Beautiful You – natpis u paleti senki za oči CATRICE u ograničenom izdanju podseća ljubiteljke lepote da su apsolutno prelepe. Dvanaest usklađenih boja palete senki savršene su da izraze svoju lepotu u svim njenim aspektima. Svetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i braon nijanse omogućavaju širok izbor kombinacija.

Instagram

 

 

4. Krem rumenilo – dolazi u dve jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i prozirni finiš. Tekstura kreme se pri kontaktu s kožom pretvara u prah i praktično se utapa u kožu. Rumenilo se lako meša i ima pokrivnost koja se može izgraditi. Zahvaljujući ugrađenom ogledalu, krem puder omogućava brzo osveženje i rumenilo u bilo kom trenutku.

Instagram

 

5. Scandalous matte ruž sa mat završnom obradom ima svilenkastu, meku strukturu, kao i visokopigmentiranu boju. Formula sa hijaluronskom kiselinom, ši puterom i uljem marakuje daje vlagu i ostavlja za sobom dugotrajan prijatan osećaj na usnama.

Instagram

 

 

6. Plumping olovka za usne – samo jednim nanošenjem, ova olovka za usne visokih performansi sprečava prelaženje karmina preko usana i ostavlja za sobom baršunasto-mat finiš. Veganska, vodootporna formula otporna na mrlje, ultrakremasta tekstura sa uljem mente i MAKSI-LIP™ od Sederme oblaže usne, intenzivno ih vlaži i garantuje dugotrajne konture.

Instagram

 

 

Instagram

 

 

7. Pure False maskara – duboko crna maskara s veganskim kolagenom ima zakrivljenu četkicu od vlakana, tako da će sigurno doći do svake trepavice i vidljivo je produžiti. Maskara se može intenzivirati u zavisnosti od izgleda: jedan sloj maskare otporne na mrlje i bez grudvica dovoljan je za svakodnevni stil, dok je za dramatičan izgled očiju potrebno nekoliko slojeva.

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading