Lepota

STORY beauty vodič: Možeš biti BARBIE!

Dok svet i Srbiju trese groznica za novim filmom o najpoznatijoj lutki na svetu sa Margo Robi u glavnoj ulozi, izdvajamo vam svoje favorite brenda „essence“ za bajkoviti Barbie look kojim ćete ovog leta privići pažnju gde god da se pojavite

STORY beauty vodič: Možeš biti BARBIE!

Promo

Promo

 

 

Svilenkastomeka tekstura rumenila prijatna je za nošenje, veoma je pigmentirana, dugotrajna i lako se nanosi. Zahvaljujući pokrivenosti koja se može nadograđivati imaćete širok izbor izgleda. S mat bojama i bisernim završetkom, tvoja šminka i ten u trenu izgledaju svežije.

Promo

 

Sjaj za usne ekstremnog sjaja i volumena obavezan je za prelepe usne mokrog izgleda – bez dodataka silikona, mikroplastičnih čestica, alkohola i ulja. I to nije sve: asortiman nudi tri prednosti za svestranu šminku za usne – maksimalni volumen, ekstremni efekat povećavanja i sjaj. Uz poklopac izrađen od 90% reciklirane plastike, takođe štedi oko 31 tonu nove plastike godišnje. „Extreme shine volume“ sjaj za usne dostupan je u širokom rasponu boja, od prirodnih do jarkih – tako da će savršeno odgovarati svakom stilu!

Promo

 

Promo

 

PLUMPING filer za usne učiniće da vam usne izgledaju punije. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, vidljivo izjednačava male linije, čini da usne izgledaju punije i ostavlja iza sebe sjajni završetak. Osim toga, hidrira i hladi usne, a sve to bez dodavanja mikroplastike, parabena i PEG spojeva.

Promo

 

Čista lepota s WOW efektom! Nema kompromisa u vezi s gel-lakom za nokte: veganska, „clean beauty“ formula ima kratak popis sastojaka i ne sadrži mikroplastične čestice. Lak se lako nanosi zahvaljujući patentiranoj, širokoj ""double-touch"" četkici i brzo se suši. Prvi sloj klimatski neutralnog* laka za nokte spreman je za sjaj za samo 40 sekundi. Ako nanesete nekoliko slojeva, vreme sušenja će se u skladu s tim produžiti, ali to se naravno može skratiti korišćenjem spreja ili kapi za brzo sušenje laka za nokte. Savet: za savršen izgled kao iz salona nanesite dva sloja na bazni lak i nakon toga završite providnim lakom.

Promo

 

Promo

 

Pojačanje hidratacije za područje oko očiju! Formula HYDRO HERO stika za područje oko očiju obogaćena je pantenolom, nijacin-amidom i aloja verom za intenzivno hidratantno, hranljivo delovanje. Zahvaljujući praktičnom formatu u stiku, prozirna tekstura lako se nanosi, kao dodatak nezi kože ujutro ili pre spavanja ili dok si na putovanju.

Promo

 

Dodatna nega za područje oko očiju – zahvaljujući HYDRO GEL flasterima za područje ispod očiju. Trideset pari flastera za oči sadrži hijaluronsku kiselinu i pruža vlagu do 24 sata. Dermatološki testirano na svim tipovima kože.

Promo

 

„I love extreme crazy“ maskara za još ekstremniji volumen! Dubokocrna, kremasta tekstura prekriva svaku pojedinačnu trepavicu bojom, a ekstravelika četkica od elastomera pruža senzacionalne efekte već pri prvom nanošenju. Maskara za volumen s posebno velikom plastičnom četkicom za izuzetno pune trepavice.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading