Lepota

Trik od 200 dinara za duge i bujne trepavice: Bez nadogradnji i lepka, a efekat kao iz salona

Trik za duže trepavice oduševiće svaku damu.

Trik od 200 dinara za duge i bujne trepavice: Bez nadogradnji i lepka, a efekat kao iz salona

San svake žene je da ima duge i bujne trepavice. Kako majka priroda nije bila podjednako darežljiva prema svima, kozmetika je morala da „priskoči” u pomoć. Trik za duže trepavice obradovaće svaku damu.

Dobra maskara, ulje za bolji rast, svilene trepavice, „1 na 1”, „ruski volumen” – to su samo neki od pokušaja da nam oči budu uokvirene gustim trepavicama. Ipak, sve to zahteva redovne odlaske u kozmetičke salone, a samim tim znatno utiče na budžet. Zato je važno dovijati se na razne načine, a mi imamo za vas trik za duže trepavice zlata vredan.

Pročitajte: Stručnjaci presudli - Ovo je najpopularnija frizura za jesen, Svima dobro stoji, a laka je za održavanje

Potrebno vam je samo malo bebi-talka. Možete ga naći u svakoj apoteci ili drogeriji po pristupačnoj ceni, a uz njega vam treba samo jedan štapić za uši i maskara koju inače koristite.

Postupak je jednostavan

Kao što to obično radite, nanesite jedan sloj maskare na trepavice, zatim na štapić za uši stavite bebi-puder u prahu i pređite preko trepavica. Ponovo stavite maskaru, i postupak ponovite nekoliko puta. Samo vodite računa da potpuno prekrijete tragove belog pudera na trepavicama. Rezultat će biti zanosne i guste trepavice kao iz frizerskog salona.

Komentari (0)

Loading