Lepota

Najmodernije pantalone za jesen: Vizuelno izdužuju noge, a poznate dame ih obožavaju

Najmodernije pantalone za jesen zasenile su i suknje i haljine

Najmodernije pantalone za jesen: Vizuelno izdužuju noge, a poznate dame ih obožavaju

Pexels

Jesen je stigla i vreme je da svoje ormare obnovimo adekvatnim komadima garderobe. Radnje su prepune raznovrsnih modela, pa nije lako odbrati šta treba da se nađe na listi za kupovinu.

Najmodernije pantalone za jesen zasenile su i suknje i haljine, a modni stručnjaci savetuju da i vi pazarite makar jedan par.

„Kargo” i „skinny” bile su moderne prošle godine, ali sada je vreme za jedan drugi model. Originalne jesu, ali obavezno ih dodajte na svoj spisak jer mogu da se kombinuju sa gotovo svim stilovima.

Pročitajte: Ove čizme su skroz demode - Nekad su bile na tronu, sad ih zaboravite

Apsolutni hit predstojeće jeseni su veoma, veoma široke farmerke. Izduženi modeli koji se praktično vuku po zemlji mogu se naći u novim kolekcijama poznatih brendova.

Ovakve farmerke biraju i poznate ličnosti i zvezde uličnog stila. Možete da ih kombinujete uz svoju omiljenu rolku, belu majicu, a od obuće u ozbir dolazi sve, od patika, ravnih cipela, pa do visokih potpetica.

I uzmite u obzir jedan odličan stilski trik: izaberite farmerke nekoliko veličina veće i skupite u struku dugačkim kanapom – baš kao moderne devojke iz Bruklina.

 

Komentari (0)

Loading