Lepota

BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke: Vreme je da kažete DA autentičnosti!

U vreme kada je postalo izuzetno teško izdvojiti se iz mase i biti autentičan, Breskvica i nemački brend ARTDECO motivišu vas da birate urban i originalan stil

BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke: Vreme je da kažete DA autentičnosti!

Promo

#Jasminparfimerije  #BreskvicaxArtdeco 

Čini se da je novi imperativ u svetu lepote postao autentičnost, a kada snage udruže muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica i nemački brend ARTDECO, rezultat je upravo takav.

BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke napravljena je sa ciljem da motiviše pojedince da se razlikuju i neguju individualnost kroz transformacionu moć šminke.

Promo

 

Muzička zvezda nikada nije krila da joj bjuti rutina predstavlja posebno zadovoljstov, dok šminkanje shvata kao još jednu vrstu umetnosti kroz koju može da izrazi svoju moć transformacije i autentičnost.

Iako neguje prirodan izgled ne odriče se ajlajnera i maskare koji su njen svojevrsni zaštitni znak.

Promo

 

Breskvica ističe da nju i nemački brend ARTDECO vezuje urbani stil, ali i da je kolekcija napravljena tako da svaka devojka može da odgovori bjuti izazovu, bilo da je reč o luku za dnevnu, ili posebnu, večrnju priliku.

- Ako me pitate kako bih ukratko opisala kolekciju, rekla bih da savršeno pristaje svakoj devojci u svakoj prilici - izjavila je Breskvica na ekskluzivnoj promociji u „Jasmin” parfimeriji u centru Beograda.

Promo

 

"Budi zvezda svog make-up univerzuma",  moto je nove make-up kolekcije, u okviru koje vas očekuju brojni kvalitetni i ujedno inspirativni proizvodi za lice, oči i usne.

Kolekcija predstavlja svojevrstan izazov za sve bjuti entuzijaste, koji žele da otkriju nove sfere u svetu šminke, a biće dostupna u Jasmin parfimerijama i na online shop-u www.jasmin.rs od 1.4.2024.

Za više informacija o BRESKVICA x ARTDECO kolekciji, posetite jasmin.rs.

Komentari (0)

Loading