Lepota

NOSTALGIJA ZA KOLAGENOM ZAVRŠAVA SE OVDE I SADA!

Avon je lansirao svoje novo malo čudo u vidu nanovije dnevne i noćne kreme

NOSTALGIJA ZA KOLAGENOM ZAVRŠAVA SE OVDE I SADA!

Promo

Avon je lansirao svoje novo malo čudo u vidu nanovije dnevne i noćne kreme iz linije Anew - Anew Skin Renewal Power, sa čak 10 puta većom koncentracijom sastojaka koji nadoknađuju s godinama izgubljeni kolagen.

U čemu je tajna ove kreme? U dva čudotvorna sastojka, nastala u tesnoj saradnji prirode i nauke, koja udruženim snagama vraćaju koži gipkost, blistavost i čvrstinu. U pitanju su višestruko nagrađivani Protinol™ jedinstvena kombinacija aminokiselina i revolucionarno naučno otkriće koje pospešuje dva tipa kolagena, kao i niacinamid, aktivna forma vitamina B3.

Promo

 

Protinol u najnovijoj Anew Avon kremi nalazi se u 10 puta većoj koncentraciji nego ikada do sada i zajedno sa niacinamidom koji obnavlja ćelije kože – čini kožu glatkom, intezivno je hidrira, redukuje fine bore i linije, učvršćuje kožu i čini je blistavom, svežom i mlađom! Ovaj sastojak deluje i kao antioksidant, baš poput vitamina C koji je osetljiv na sunčevu svetlost, što nije slučaj sa niacinamidom, te se može koristiti i u toku dana, bez bojazni od izbijanja flekica na koži.

U Avon laboratoriji čvrsto veruju u moć obnavljanja kože, te je Anew kolekcija stvorena da to i dokaže. Gubitak kolagena više nije nezaustavljiv a svaka dama sada može blistati i puna samopouzdanja prigrliti svu svoju snagu!

Promo

 

Anew Skin Renewal Power krema dostupna je u majskoj Avon brošuri po ceni od 1580 RSD. Ako poručite online putem http://www.avon.rs, stiže direktno na vašu adresu.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading