Lepota

Da li ste ih isprobali: MAKE UP NOVOSTI ILI LUDOSTI?

Da li ste ih isprobali: MAKE UP NOVOSTI ILI LUDOSTI?

story

Profesionalni šminker Dragan Vurdelja za Instagram profil "Na Moj Način" pričao je o neobičnim beauty proizvodima, kojih na tržištu ima sve više.

Mi vam danas prenosimo najnovije "ludorije", a otkrivamo vam i koje od njih ipak imaju smisla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Na Moj Nacin (@namojnacin) on Apr 9, 2019 at 11:28am PDT

- Pečat šminka je, bukvalno, pečat koji se prislanja na kožu. Na taj način mogu da se rade ajlajner, obrve, čak i senka. To mi je potpuno suludo. Jedino ajlajner može da deluje koliko-toliko normalno, s tim što ivice moraju da se dorade četkicom.

- Senke – nalepnice se stavljaju kao polutrajne tetovaže. Bukvalno, lepite ih na kapak. Besmisleno i potpuno neuporebljivo.

- Markeri za oči izgledaju kao markeri za obeležavanje teksta. Mogu da budu korisni samo onima koji vole ekstremnije look-ove, pa im je ptorebno da izvuku deblje linije, koje se neće razmazivati.

- Magnetne trepavice čine dva para, na čijem se korenu nalazi toliko tanka magnetna linija, da se čini da je reč o magnetonom prahu. Jedne idu iznad vaših, druge ispod, a magnet treba da ih drži na mestu. Iskustva su različita – jedni kažu da su idealne, jer nema lepka, a drugi da su suviše teške. Pravi ih poznata firma za proizvodnju veštačkih trepavica „Ardel“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ardell Lashes & Beauty (@ardellbeauty) on Feb 15, 2019 at 9:56am PST

- Piling karmini su internzivno pigmentisan gel, koji nanesete na usta, pustite da se osuši, odlepite, a od boje ostane fleka na usnama. Sledećih nekoliko dana vaše usne imaju određenu nijansu. To je još jedna ludost. Takav proizvod postoji i za obrve, a funkcioniše na identičan način.

- Ekstenzije za obrve su po strukturi slične maskarama sa dlačicama. Samo ukoliko imate jako mnogo vremena, strpljenja i umeća, to može da dobro izgleda.

- Šabloni za obrve mogu da budu korisni, ali niko nije imao u vidu da ne leva i desna obrva nikada nisu identične. Ako ih napravite, nećete delovati prirodno. Čak i čuveni brend Anastasia Beverly Hills ima svoju seriju šablona.

- Priču ovog puta završavamo perikama za obrve. Poenta je u tome da na tankom tilu imate obrve svih boja i oblika, ali problem je naći lepak koji će njihove ivice „stopiti“ sa kožom.