Lepota

Kako da imate zadnjicu kao seksi Džej Lo, evo u čemu je tajna!

Kako da imate zadnjicu kao seksi Džej Lo, evo u čemu je tajna!

Jedna od najpoznatijih ljubiteljki svakodnevnog vežbanja seksi Dženifer Lopez otkriva uz koje je trikove uspela da s pedeset godina izgleda kao da je tridesetogodišnjakinja

Da nema nameru da uspori u pedesetoj godini, pevačica i glumica Dženifer Lopez najbolje je demonstrirala na nedavno održanom "Superboulu", a njen vatreni nastup iste sekunde postao je planetarna atrakcija.

Svi se pitaju kako je seksi Džej Lo uspela da zaustavi vreme i vrati ga unazad, barem što se energije i izgleda tiče, a mi vam otkrivamo dobro poznata fitnes pravila ove pasionirane ljubiteljke vežbanja i zdravog života.

Seksi Džej Lo - Redovno vežbanje je ključ dobrog izgleda!

Dženifer Lopez nikada ne preskače trening i vežba najmanje šest puta nedeljno:

- Vežbanje je moj prioritet. Nekada mi bude teško jer sam veče pre toga legla kasno zbog koncerta. Ipak, uspem da se nateram, to je samo sat vremena dnevno.

NE PROPUSTITE:
Dženifer Lopez davno nije pokazala ovakav dekolte (foto)

Seksi Džej Lo savetuje: Raznovrsnim treningom do cilja

Seksi Džej Lo često menja način vežbanja i ima različite trenere u Njujorku i Los Anđelesu, dva grada u kojima živi.

- Dopada mi se balans koje mi omogućavaju vežbe dva personalna trenera jer imaju potpuno drugačiji proistup.

Njeni treninzi obuhvataju plank i duboke čučnjeve s tegovima kojima održava tonus zadnjice i butina, a sa Trejsi Anderson, selebriti trenerom Gvinet Paltrou, pevačica najčešće vežba kik-boks, potom popularni "kružni trening" i trbušnjake.

NE PROPUSTITE:
Nova fotka Džej Lo izludela svet: Svi kažu da nema fotošopa, ali da li je zaista tako? (foto)

Seksi Džej Lo - Pole dance za kondiciju

Dženifer Lopez otkrila je ples na šipci tokom snimanja filma "Hustler" i njega praktikuje ujutru. Tako održava i kondiciju koju pokazuje na svakom nastupu.

Seksi Džej Lo - Osim dobrih vežbi za oblikovanje zadnjice tu su i stroga pravila ishrane

Disciplinu je glumica davno uvela u obedovanje. Ne izgladnjuje se, već joj nutricionista Hejli Pomroj pravi režim ishrane koji će joj dati dovoljno goriva za napor, a neće je gojiti. Ishrana joj se bazira na proteinima i povrću, uz zdrave masti i retke ugljene hidrate poput kinoe, integralnog pirinča i pasulja. U restoranima uvek naručuje ribu, bareno povrće i salatu. Pije veliku količinu vode i nikada ne pije kafu, a ne jede ni rafinirane šećere. Za užinu jede voće i orašaste plodove. Uz njen javni izazov pratiocima na društvenim mrežama – "Bez šećera i ugljenih hidrata", kojeg se Dženifer Lopez pridržavala deset dana, ceo svet je mogao da vidi kako se ta restrikcija dobro odrazila na njen izgled.

NE PROPUSTITE:
Seksepilne poze najpoznatije latine gleda ceo svet! Procurio snimak na kojem Džej Lo pleše skoro naga (video)

 

View this post on Instagram

 

Baby, it’s warm outside.❤️ #ChristmasInMiami #ChristmasEveSleigh ?: @arod

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 24, 2019 at 1:05pm PST

Seksi Džej Lo savetuje i daje sveže lice pored dobro oblikovanog gluteusa, jednako važno!

Lice bez bora i opuštenih ivica duguje snu.

- Barem osam sati sna, trudim se i devet, ili čak deset - istakla je Dženifer Lopez koja takođe posebnu pažnju pridaje čišćenju lica i neretko koristi preparate s glikolnom kiselinom posle kojih joj koža dobija sjaj. Posle treninga detaljno očisti pore, namaže hidratantnu kremu, a ujutru ne izlazi iz kuće bez kreme koja ima jak zaštitni faktor.

NE PROPUSTITE:
Džej Lo šokirala priznanjem: Režiser je tražio da mi vidi grudi!