Lepota

Tajna njenog seksi tela: Evo zašto Demi Mur izgleda kao boginja! (foto/video)

Tajna njenog seksi tela: Evo zašto Demi Mur izgleda kao boginja! (foto/video)

story

Njeni dani vojiničkih treninga su daleko iza nje, ali Demi Mur još uvek pronalazi načine da ostane u formi

Ko može da zaboravi kadrove filma G.I. Jane u kojima Demi Mur glumi prvog ženskog člana američke mornarice i radi sklekove na jednoj ruci? (Ako vas ovo ne natera da se oprobate u #sklekovinajednojruci izazovu ništa neće.)

Vojničko treniranje Demi Mur je možda daleko iza nje, ali glumica i mama tri ćerke još uvek pronalaze načine da ostane fit i u treningu i sada kada ima 57 godina.

Njen omiljen oblik treniranja jeste - ples. Pre nego što je prošle godine pozirala gola za naslovnicu Harper's Bazaar-a, Demi je na Instagramu podelila sa fanovima kako je posle četvorogodišnje pauze ponovo počela da vežba i to plesni kardio trening uz virtualnog trenera.

Da bi olakšala sebi vraćanje kondicije i ubacivanje nove rutine u dnevni raspored, Demi je rekla da je odlučila da započne sa treninzima nivoa 1, a opredelila se za 15 minuta znojenja uz đuskanje.

NE PROPUSTITE:
Ovo se ne viđa svaki dan! Brus Vilis i Demi Mur iz izolacije priredili prizor za pamćenje (foto)

Nakon toga kroz niz postova na društvenim mrežama ona je zapravo otkrila da joj je online fitnes platforma novina za nju, ali da već decenijama ostaje u formi zahvaljujući plesu.

Ipak, iako njeni trbušnjaci govore drugačije, čini se da Demi na ples ne gleda kao na vežbanje, iako se on definitivno računa kao odličan kardio, sagoreva kalorije i utiče na izgradnju mišićna.

Naime, nedavno je glumica jednoj poznatoj šminkeriki slavnih rekla kako jedine vežbe koju trenutno radi jesu one u njenoj glavi (mentalna kondicija je podjednako važna kao i fizička). Ono što smo mogli da shvatimo nakon toga, ali i da naučimo od Mur jeste da je ključ toga da sa 57 izgledate kao da vam je 27 jeste da jednostavno pronađete fizičku aktivnost koju volite kako vam ne bi bila napor, već zadovoljstvo.

Pogledajte postove na Instagramu glumice Demi Mur u kojima nam je otkrila koliko voli ples:

NE PROPUSTITE:
Demi Mur i Brus Vilis: Ljubav nikada nije prestala! (foto)

Demi Mur je rano počela da pleše

Njen prvi nastup bio je plesni još kada je bila jako mala. Pesma koja joj je pokrenula njenu karijeru jeste Sugar, Sugar kako je i sama napisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Oct 30, 2019 at 7:51am PDT

Demi Mur - Njene plesne pokrete vidimo i na velikom ekranu

Demi je imala mnogo upečatljivih filmskih momenata tokom skoro 40-godišnje karijere. Ali, nedavno je podelila ono što se čini kao jedna od njenih favorita: snimak njenog đuskanja u peškiru iz filma Striptiz iz 1996. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Nov 3, 2019 at 8:36am PST

Ovako trenira Demi Mur

Demi je podelila sa svima i kako radi svoj 15-minutni trening i otkrila da joj je cilj bio da "podigne" svoju guzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on May 28, 2019 at 11:21am PDT

Demi Mur voli glupiranje i đuskanje sa porodicom

Demi je Novu godinu dočekala kod kuće sa svojom familijom a tada je podelila ovaj video gde vidimo kako se zabavlja sa njima uz muziku i izmišljene plesne korake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Jan 1, 2020 at 10:47am PST

Demi Mur - Poziranje i ples

Pogledajte kako je glumica srećna dok je fotkaju za naslovnicu magazina, a kako i ne bi bila kada joj je zadatak bio ples.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Oct 19, 2019 at 10:50am PDT

Demi Mur "ostavlja sve" na plesnom podijumu

Glumica je u februaru objavila snimak sebe na zabavi za Harper's Bazaar u Parizu. Na njemu ona pleše sa dizajnerom Pjerpaolom Pikijolim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Feb 27, 2020 at 10:30am PST

Komentari (0)

Loading