Lepota

Hrana u koju se kune Megan Markl: Magija zategnute kože i u 38. godini

Hrana u koju se kune Megan Markl: Magija zategnute kože i u 38. godini

Ako niste znali, Megan Markl je izvrsna kuvarica. Međutim, njenu superhranu i specijalitete koje priprema, imaju priliku da isprobaju samo njeni najbliži prijatelji. 

Iako se zna da Megan Markl najviše voli ugljene hidrate, zdrava hrana njen je prioritet. Negovan izgled i vitku liniju duguje posebnom režimu, a trikove koje koristi u ishrani otkriva u nastavku.

Budući da je Megan Markl zagovornik zdravog života, dobre i zdrave navike prenela je i na svog supruga. Princ Hari se u toku njene trudnoče u potpunosti odrekao alkohola i kofeina, a prigrlio je meditaciju i vežbe.

Stresan život koji su vodili u okrilju britanske palate, uticao je na njihov mentalni sklop, međutim ne i na spoljašnji izgled. Zašto? Tenziji kojoj su svakodnevno bili izloženi balansirali su svežom ishranom, ali i sokom koji Megan Markl obožava da priprema za doručak. Svojevremeno u jednom intervjuu, Megan je otkrila autorki Ateni Calderone da su od mladosti na njenom meniju bile sveže salate, riba i sokovi.

Ona se i danas fokusira na doručak, takozvanu „Acai Bowl“ i “Green Juice”, piće iz kojeg crpi najviše snage i lepote. Kako ga pravi, otkrivamo u nastavku:

NE PROPUSTITE:
Ljubav ispred karijere: Evo zašto je Megan Markl savremena Grejs Keli

Megan Markl - Hrana koju obožava bivša vojvotkinja od Saseksa

Sastojci:

Acai pire (voćni pire od zamrznutih acai bobica)
bademovo mleko
banane
smrznute bobice
kokosove pahuljice

Priprema:

Korak 1: U čijinu za blendiranje dodajte acai pire, 1/3 šoljice bademovog mleka i ½ banane. Sve pomešajte i kad dobijete kremastu smesu, stavite je u drugu posudu.

Korak 2: Na vrh dodajte kokosove pahuljice, kriške banane i smrznute bobice.

NE PROPUSTITE:
Savršeni trikovi za sasvim glatku kožu bez celulita mnogo su prostiji nego što ste mislili

Megan Markl - Primer zdravog jelovnika

Iako smo maločas pričali o zdravoj strani Meganinog života, naravno, postoji i ona druga, manje lepša, ali slađa. Budući da je svoje navike ishrani u potpunosti promenila, Megan ume da zgreši. Lepa vojvotkinja obožava ugljene hidrate i vino, bilo crno ili belo.

Međutim, kako i sama ističe ključ je u samokontroli. 

Budući da je odrasla Južnoj Kaliforniji, mestu gde vam je Sunce "na dohvat ruke" imala je priliku da u porodičnoj kuči u kojoj je odrastala neguje limunovo drvo. Pored ove citrusne vočćke, posedovala je i smokvu te je zbog toga, u devojačkim danima razvila ljubav prema vrtlarstvu i sama uzgajala svoje povrće...

Zdrave navike stekla je još kao mala. Obavezne namirnice koje se nalaze na vojvotkinjinom meniju: humus, šargarepa, zeleno povrće od kog pravi sokove, bademovo i kokosovo mleko, čia puding.

Kad boravi u hotelima, uglavnom naručuje poširana jaja i tost s avokadom.

NE PROPUSTITE:
Megan Markl pokazala pravo lice: Ružnim potezom na Instagramu razbesnela javnost! (foto)

 

View this post on Instagram

 

❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on Mar 31, 2020 at 3:08am PDT

Komentari (0)

Loading