Lepota

Žena anđeoske lepote: Manekenka Klaudija Šifer ovako izgleda u 51. godini!

Žena anđeoske lepote: Manekenka Klaudija Šifer ovako izgleda u 51. godini!

Manekenka Klaudija Šifer koja je prošle nedelje napunila pet decenija, otkriva svoje male bjuti tajne...

Manekenka Klaudija Šifer, čije je lice krasilo više od pet stotina naslovnica, prošle nedelje proslavila je pedeseti rođendan. To je bio pravi povod da se brojni svetski magazini i internet portali osvrnu na zavidnu karijeru manekenke koju su zbog izgleda mnogi poredili s čuvenom Brižit Bardo.

Iako je u javnosti uvek s malo šminke na licu, što je njen zaštitni znak, razbila je mit o sebi i otkrila da ume da bude buntovnica koja krši uvažena bjuti pravila.

Kada želi da postigne savršen i pomalo divlji "smokey eyes" efekat, slavni nemački supermodel ne skida šminku pre spavanja. Klaudija smatra da joj razmazani „make-up“ daje seksepilan izgled bez mnogo truda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Sep 2, 2020 at 8:42am PDT

Šminka

Klaudija preferira dobar puder i kvalitetnu maskaru. Više puta je istakla kako je šminkom nastojala da savlada sramežljivost koja ju je pratila na početku plodonosne karijere. Ona je otkrila da nekad, kako bi što bolje prekrila nepravilnosti na licu, umesto tečnog pudera koristi kombinaciju tri korektora za podočnjake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Aug 25, 2020 at 11:09am PDT

Od šminke koristim maskaru i uvijač za trepavice. Bez maskare ne izlazim iz kuće jer volim duge trepavice. Koristim i iluminator, koji mi daje mladalački sjaj, kao i balzam za usne da bi delovale jedrije. Obrve mažem običnom olovkom za obrve. Za večernji izgled uvek biram „smokey eyes“ tehniku. Ali idem obrnutim redosledom. Prvo stavim maskaru, pa ajlajner, a tek onda nanosim senke i blendam ih.

Kako manekenka Klaudija Šifer neguje svoju kosu i lice pročitajte u najbovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 8. septembra! 

Komentari (0)

Loading