Lepota

Pročišćena zavodljivost Eve Longorije: Ovo je tajna koju je dugo čuvala!

Pročišćena zavodljivost Eve Longorije: Ovo je tajna koju je dugo čuvala!

Jednostavan, a u isto vreme seksepilan izgled možete postići pažljivo odabranim preparatima šminke koji ne zahtevaju isuviše komplikovanu tehniku nanošenja. Zato je zavodljivost Eve Longorije broj jedan kada pričamo o make-up trendovima i beauty tajnama. 

Ne čudi što se o Evu Longoriju otimaju najpoznatiji “make-up” brendovi. Junakinja serije "Očajne domaćice" uvek izgleda negovano i otmeno, čak i u dnevnim izdanjima.

Jedno takvo, ne previše doterano izdanje, privuklo je veliku pažnju zbog jednostavnog a efektnog “make-upa” slavne glumice.

NE PROPUSTITE: Eva Longorija nikad bolje nije izgledala: Kupaći otkrio ovaj spektakl!

Ona je tada otkrila da je za njen svež izgled najzaslužnija dobra podloga. Prajmer, tečni puder, a zatim kompaktni, jesu malo teži za dnevnu šminku, ali se u njenom slučaju isplatilo.

Njen zaštitni znak su oči koje su uvek naglašene jednostavnim odabirom braon senki i maskare. Obrve su uredne i malo potamnjene, dok su jagodice naglašene rumenilom, a usne tamnijim “nude” ružem.

NE PROPUSTITE: Eva Longorija: Kada su me maltretirali, samo mi je ona pomogla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on May 15, 2020 at 9:04am PDT

Zvezda serije „Očajne domaćice“ Eva Longorija zaprepastila je veliki broj fanova objavivši sliku u kupaćem kostimu. Budući da se nakon porođaja dosta ugojila, kupaći kostim otkrio je novo, zategnuto telo.

Eva Longorija pozdravila je publiku iz svoje vile u Meksiku u jednodelnom kupaćem kostimu koji je otkrio njeno spektakularno telo. Mama koja je nabacila suvišne kilograme nakon porođaja, sada ponovo izgleda kao bomba.

Budući da svoju nezavidnu liniju nakon rođena sina nije skrivala, mnogi su ostali zapanjeni njenom novom fiigurom.

Naporne vežbe i režim koji je svakodnevno spovodila u svojoj rutini i to uz personalnog trenera, konačnu su dali vidljive rezultate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Aug 4, 2020 at 8:59am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Sep 4, 2020 at 10:21am PDT

Komentari (0)

Loading