Lepota

Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

Biljana Tipsarević oduvek je važila za lepu ali pre svega negovanu ženu bujne kose i sjajne teksture kože, a ovo je njena tajna besprekornog izgleda

Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

Biljana Tipsarević - Bjuti trikovi i rituali koje modna dizajnerka obožava...

Modna dizajnerka otkrila nam je tajne svog besprekornog izgleda i navela da su dobre životne navike, pored genetike, ključne za stanje tena i kose, kao i da one imaju najviše uticaja na celokupno zdravlje...

Biljana Tipsarević bjuti trikovi - Rituali koje obožava

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević (37) oduvek je važila za lepu ali pre svega negovanu ženu bujne kose i sjajne teksture kože. Supruga bivšeg tenisera Janka Tipsarevića često u javnosti naglašava važnost dobrih navika kako u negovanju, tako i u životnom stilu, pa smo s njom "pretresli" brojne ženske teme.

PROČITAJTE: Biljana Tipsarević izgleda nikad bolje: Prva šetnja sa Noom (foto)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Oct 6, 2020 at 8:54am PDT

Kako izgleda vaša dnevna, a kako večernja beauty rutina?

- To je vreme koje odvajam za sebe i uživam u večernjoj nezi. Upalim svoju omiljenu mirisnu sveću, pustim muziku i opustim se. Nikada ne preskačem ovaj ritual, ma koliko bila umorna i ma koliko bilo kasno – kada decu stavim na spavanje, kreće moja beauty nega. Radim piling lica, potom stavljam losion, serum, kremu za lice, onda serum i kremu oko očiju, potom kremu na vrat i dekolte. Bar tri puta nedeljno stavljam masku na lice. Na trepavice nanosim serum za gustinu i rast. I da, to sve zahteva vreme, ali ja svoj ritual nikada ne preskačem jer volim svoju kožu i lice. Mislim da je mnogo važno da se svaka devojka, pogotovo žena, neguje jer će to potrošeno vreme i te kako dati rezultate, naročito na duge staze. Nikako ne izostavljam kosu, koja je zahtevna zbog čestog tretiranja, takođe na nju stavljam serume i preparate koji preko noći hrane vlasi.

Da li se vaša koža menjala od dvadesetih godina do danas, a sa njom i beauty rituali?

- Nije, oduvek se negujem, a i kao dosta mlađa devojka, baš sam ovaj redosled nege primenjivala.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Oct 2, 2020 at 11:15am PDT

Biljana Tipsarević bjuti trikovi - Pijem puno detoks sokova i vode

Biljana Tipsarević koja se nedavno porodila i kja uživa u majčinstvu punim plućima, otkril aje i koliko obroka ima dnevno kao i da li prskače bar jedan od njih. Osim toga, modna dizajenrka drži se mišljenja da je ipak sve do genetike.

Da li smatrate da izgled kože zavisi više od genetike, dobrih životnih navika ili kvalitetnih preparata?

- Mislim da je mešavina svega, ali najpre genetike i zdravih životnih navika, sve je uslovljeno jedno drugim da bi dalo rezultat. Ne vredi dobra genetika ako u sebe unosite nezdrave namirnice.

Koliko obroka dnevno imate i šta se nalazi na vašem meniju?

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim.

PROČITAJTE: Porodila se Biljana Tipsarević i sinu dala neobično ime!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Sep 25, 2020 at 12:41pm PDT

Koliko pazite šta jedete zbog linije, a koliko zbog celokupnog zdravstvenog stanja?

- Više pazim zbog zdravlja nego zbog linije. Po prirodi sam "rasna" i volim svoje obline, sreća je što su sada u modi (smeh). Mnogo volim da jedem, uživam u tome i zaista sam veliki hedonista. Ali sve više postajem svesna značaja hrane koju unosimo i toga da ona ima najveći uticaj na naše zdravlje.

Smatrate li da izgled kože umnogome zavisi od kvaliteta namirnica koje kozumiramo? Koje su to namirnice zbog kojih vam koža dobija sjaj?

- Sigurno da je tako. Uzimam dosta vitamina i suplemenata. Pijem dosta tečnosti i jedem zeleno povrće, a pre svega šargarepu, koja je mnogo važna.

U magazinu „STORY“ pročitajte još interesantnih bjuti trikova i rituala koje je otkrila Biljana Tipsarević u najnovijem broju časopisa! U prodaji do 13. oktobra!

Komentari (0)

Loading