Lepota

Rezultati su vidljivi odmah! Pevačica pronašla trik za povećanje grudi, a tajna je u ovoj ishrani! (FOTO)

Rezultati su vidljivi odmah! Pevačica pronašla trik za povećanje grudi, a tajna je u ovoj ishrani! (FOTO)

story

Ukoliko patite zbog malih grudi rešenje je ispred vas. Trik za povećanje izbrisaće komplekse zauvek...

Pevačica Demi Lovato nedavno je na „Instagramu” podelila svoje misli o tome kako danas doživljava svoje telo, kao i o problemima sa ishranom sa kojima se borila.

Trik za povećanje grudi krije se u raznovrsnoj ishrani

Naime, ona je bila iskrena sa svojim fanovima i otkrila je kao se oseća mnogo prijatnije u svojoj koži nakon što se oporavila od poremećaja u ishrani od kog je patila godinama. 28-godišnja pevačica napravila je selfiije koje je podelila na društvene mreže uz objašnjenje kako konačno ima grudi, obline koje je oduvek želela.

PROČITAJTE: Demi Lovato POKAZALA CELULIT: Umorna sam od toga da se SRAMIM SVOG TELA! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 9, 2020 at 2:48pm PDT

– Imala sam male grudi dok nisam počela da jedem ono što želim. Čitav život sam ih mrzela. Sada, kada sam se napokon suočila sa svojim problemima, sa ishranom, dobila sam obline koje mi se sviđaju rekla je pevačica i objasnila da na fotografiji koju je postavila ne nosi “puš-ap” brushalter kao i da nije stavila silikone već da su to što vidimo njene prave grudi.

– Ovo neka bude lekcija… naša tela će raditi ono što treba da rade samo kada im to dozvolimo i prestanemo da ih kontrolišemo – napisala je Lovato i pitala svoje fanove da li su se i oni borili sa poremećajima u ishrani.

– Ne želim više da se uništavam treninzima i ekstremnim dijetama – priznala je Demi Lovato ranije kada je iznela u javost da je prošla kroz poremećaj u ishrani, piše Lepota i Zdravlje. 

PROČITAJTE: Demi Lovato je stabilno, a nedavno je tvrdila: Kokain je iza mene, BILA SAM NA DNU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on May 4, 2020 at 4:27pm PDT

Komentari (0)

Loading