Lepota

Trik sa kojim je Kendal Džener spasila lice: Maska košta ispod 200 dinara i možete je napraviti sami

Ovo možete i vi!

Trik sa kojim je Kendal Džener spasila lice: Maska košta ispod 200 dinara i možete je napraviti sami

Manekenka Kendal Džener često je govorila o nesigurnostima i problemu sa samopouzdanjem, koji je imala zbog stravičnog problema sa kožom lica. Naime, u trenutku kada je njena karijera u svetu modelinga krenula vrtoglavo da raste, Kendal je imala veliki problem sa aknama.

Kendal ne krije da svoju rutinu prilagođava potrebama svoje kože, koje je godinama naučila da prepozna, a neretko kompletnu beauty rutinu promeni više od 3 puta godišnje.

Sada, kako kaže za "Vogue" izuzetno uživa u maski od avokada, koju priprema sama kod kuće i koja izuzetno hrani kožu lica.

Pročitajte: Kendal Džener ponela minijaturni seksi komad, da li biste ga i vi isprobali?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Avokado je bogat vitaminima A, C, E i D, koji imaju veliki benefit za kožu lica, dubinski je hidriraju, vraćaju joj sjaj i zblažavaju depigmentacije.

Kendal avokado meša sa kašičicom meda, a u svoju masku dodaje i nekoliko kapi ulja lavande, koje umiruje iziritiranu kožu.

Pročitajte: Pašćete u nesvest kada vidite NOVU TRANSFORMACIJU Kendal Džener! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Iako u svojoj rutini još uvek ima proizvode luksuznih brendova, jednom do dva puta nedeljno, Kendal uživa u "home made" maskici od avokada, koju na licu drži svega 20 minuta.

Kao savet koji bi izdvojila kada je nega u pitanju, Kendal još dodaje, kako bi trebalo da se odlučite za light varijantu, koja ne sadrži dosta teških proizvoda, već bi vam adekvatna krema i losion za čišćenje, koji odgovaraju potrebama vaše kože bili sasvim dovoljni.

Komentari (1)

Loading
Sofija

17:45 08.12.2020

Bravo Kendal, volim sto koristis prirodne preparate.Danas je retkost da pored svih hemijskih preparata neko tako poznat kao ti koristi kreme bazirane na prirodnim sastojcima.Ja sam licno pristalica prirode.Koristim prirodnu kremu magija pcele, koja je napravljena od pcelinjeg otrova i mislim da nema nista bolje kao sto su pcelinji proizvodi.