Lepota

Progovorila o estetskim zahvatima: Da li su operacije ključ njenog mladolikog izgleda?

U nastavku teksta saznajte odgovor na ovo pitanje...

Progovorila o estetskim zahvatima: Da li su operacije ključ njenog mladolikog izgleda?

Ata Images

Legendarna glumica Lidija Vukićević koja se proslavila ulogom Violete Popadić u seriji „Bolji život” progovorila je na temu estetskih zahvata. Budući da se nije pormenila posle 22 godine od ove uloge, mnogi su bili zantiželjni da saznaju šta je tajna njenog mladolikog izgleda kao i to da li podvrgavala plastičnin operacijama. 

Lidija je nedavno otkrila tajnu njenog fatalnog izgleda i priznala šta je sve radila na svom licu...

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine.

Dunja će vam pokazati kako da našminkate savršene „nude” usne!

- Moja majka je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

- Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - priznala je glumica u emisi „Šok tok”. 

Lični trener Sandre Meljničenko otkriva kako da izgledate kao ona

 

Komentari (0)

Loading