Lepota

Sve frizure Nataše Bekvalac na jednom mestu: Koja je vaš favorit?

Fizure Nataše Bekvalac inspiracija su mnogim damama i mlađim devojkama širom regiona. Mlađi naraštaji je vole jer podseća na Barbiku, a u njenim objavama na Instagramu svakodnevno traže ideje za modne i beauty stajlinge. Budući da su u pripremi novi, spektaluarni hitovi, tim povodom osvrnimo se na sve njene stilove koje je promenila u proteklom periodu. I glasajte!

Sve frizure Nataše Bekvalac na jednom mestu: Koja je vaš favorit?

Nataša Bekvalac jedna je od najomiljenijih pop zvezda današnjice, a zbog svog besprekornog izgleda mnoge dame je obožavaju. Mlade devojke u njoj svakodnevno traže inspiraciju, a njen Instagram profil pravo je carstvo ideja i lepote. 

Novosadska Barbika: Želela sam da živim ružičasti život, a onda...

Frizure Nataše Bekvalac: Koja vam je omiljena? 

 Velike transformacije kojima je sklona oduvek su privlačile pažnju, pa je zbog toga Nataša Bekvalac jedna od najpoželjnijih i najpraćenijih dama s naše domaće scene. 

Zakleta plavuša nikad nije načinila šokantnu promenu kada je boja u pitanju, ali su stilovi koje je isporbavali oduševljavali njene fanove.

Od damskog preko ležerenog do dramatičnog look-a, sve su to varijacije kojima je Nataša privlačila pažnju na svojim koncertima. S obzirom na to da nastupa još uvek nema, pop diva je pre nekoliko meseci svojim fanovima najavila priprema nešto spektakularno, a da li njeni novi hitovi nose i novi imidž, ostaje da vidimo,

U našoj dobro poznatoj anketi, odaberite najbolju frizuru Nataše Bekvalac...

Danima će se pričati o ovome što je Nataša Bekvalac nosila na nastupu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading