Lepota

Nina Radulović otkriva: Savršen zimski make up za brinete koji ćete OBOŽAVATI (FOTO)

Beauty tajna Nine Radulović konačno je otkrivena

Nina Radulović otkriva: Savršen zimski make up za brinete koji ćete OBOŽAVATI (FOTO)

Beauty tajna Nine Radulović prilično je jednostavna, budući da atraktivna voditeljka veruje “da je manje više” , te je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila najnoviju fotografiju svog izdanja, koje ne prestaje da se komentariše. Budući da je neretko inspiracija ženama, tako je i ovaj put Nina fotografijom sugerisala kakav mejkap najbolje pristaje ženama u hladnim danima.

Beauty tajna Nine Radulović - bićete oduševljeni

Ukoliko ste brineta i dvoumite se oko palete boja koje želite da koristite za mejkap, koji je u isto vreme pogodan za dan i veče, odabir bivše supruge Branislava Lečića želeće da rekreirate. Naime, Nina je predstavila potpuno svedenu šminku, sa diskretnim škljokicama i toplim neutralnim tonovima, koji pristaju smeđoj kosi i svetlijem, rumenom tenu.

Pročitajte: KRIVA ZA NJEGOV I NININ RAZVOD - Poznata glumica prekinula ćutanje i otkrila detalje afere sa Lečićem

Instagram screenshot

 

Za početak potrebno je da ujednačite ten puderom po izboru, diskretno naglasite konture i dodajte hajlajter. Za poseban magičan završetak, po ugledu na voditeljku, koristite zlatni pigment na očima, kao i braon karmin, koji najbolje pristaje nijansi vaših obrva i kose.

Da biste posebno istakli ženstvenost i sofisticiranost, čitav izgled podignite na viši nivo diskretnim zlatnim nakitom, poput tankog lančića i minijaturnih minđuša.

Komentari (0)

Loading