Lepota

Beauty tajne Mile Kunis: Evo kako se neguje najslađa glumica Holivuda

Beauty tajne Mile Kunis: Evo kako se neguje najslađa glumica Holivuda

Jedna od najpopularnijih glumica Mila Kunis, sa pravom se nalazi na vrhu lestvice najseksipilnijih žena sveta. Sigurni smo da je to zahvaljujući besprekornom stilu, prirodnoj lepoti i divnom tenom zbog čega joj mnoge žene zavide.

"No-makeup" look: Mila je poznata po svom prirodnom izgledu. Nije ljubitelj šminke i veruje da je izgled kratkoročan, dok je stav večan.

Nude usne: Ako zatvorite oči, koja vam je prva asocijacija na Milino lice? Naravno, njene pune usne koje su ostavile ozbiljan trag u svetu lepote i mode.

Smokey eyes: Kada je šminka u pitanju, Mila veruje da je manje više. Priznaje da obožava svoje oči i kada želi da ih naglasi, koristi tamno sivu olovku ili senku za oči. Nakon toga uvija trepavice i savlja maskaru, gde se njeno šminkanje završava.

Prirodna boja sjaja za usne: za negu usana, omiljeni joj je balzam Christiana Diora. Osim kada je u pitanju profesionalno fotografisanje, retka je situacija da ćemo je videti s nekom bojom na usnama.

Čišćenje lica pred spavanje: ovako joj se završava svaki dan! Koliko god da je umorna, nikada ne ide u krevet a da predhodno nije skinula šminku sa lica.

Parfemi su joj slabost: Mila je ljubitelj dobrih mirisa. Preferira cvetne note, pa je njen omiljeni parfem Frederic Malle Editions de Parfums Carnal Flower.

Rigorozne vežbe: Ova lepotica vežba šest dana nedeljno! Dan počinje treningom od sat vremena, a za savršenu liniju praktikuje kombinovane treninge. Ali tajna njenog duhovnog i fizičkog balansa krije se u jogi, koju praktikuje kada god nađe slobodan trenutak.

Ishrana: Mila je pobornica je zdravog života i najviše voli uravnotežen način ishrane. Uglavnom praktikuje vegetarijanski režim, ali ponekada sebi dozvoli meso ili ribu sa roštilja. Ono što je obavezno su 10 čaša vode u toku dana, jer smatra da je to najbolji vid detoksikacije celog organizma.