Lepota

Neko je pitao Sanju Marinković zašto se godinama ne menja, ZINUĆETE kada čujete šta se KRIJE IZA NJENOG DOBROG IZGLEDA!

Neko je pitao Sanju Marinković zašto se godinama ne menja, ZINUĆETE kada čujete šta se KRIJE IZA NJENOG DOBROG IZGLEDA!

Asocijacija na Sanju Marinković je njena autorska emisija "Magazin In", ali i sjajan izgled po kojem je godinama prepoznatljiva.

- Volim da se našalim da godine samo prolaze pored mene i da ih ja tako očešam o ramenu - rekla je Sanja, a da zaista godine samo prolaze pored nje, uverili smo se na licu mesta kada smo je pre dva dana sreli na reviji Igora Todorovića u Beogradu.

Iza odličnog izgleda kriju se mali-veliki trikovi:

- Svi znaju da ja podržavam koncept zdravog života. Veoma sam disciplinovana, ali sam takva od malih nogu. Nije to nešto stečeno pre nekoliko godina, kada je krenula "moda zdravog života". Spadam u klasu ambicioznih ljudi kada je u pitanju zdrava ishrana. Vodim računa o sebi, dosta treniram, treniram četiri do pet puta nedeljno, ali vežbam poslednjih 20, 30 godina. Obavezno jednom mesečno uradim trodnevnu detoksikaciju. Imam male trikove kada je reč o ishrani i to "nekako radi svoje".

Pored njene odlične linije, zapazili smo i originalnu haljinu koju je nosila.

- Ostala sam dosledna svom stilu. Volim ženstvene modele, često nisam u skladu sa onim što se promoviše, kao što su sada patike koje se nose na suknju, pa zatim široke pantalone. Ti trendovi su pomalo muškobanjasti. Ja sam, ipak, žena koja voli francusku modu, obožavam stil Francuskinja. Volim i skandinavske svedene linije. Volim da podržavam domaće dizajnere. Evo, baš večeras nosim haljinu koju mi je kreirala Zorana Vujanić.... Ne robujem trendovima, nisam žena koja veruje da je manje više u smislu: "što kraća suknja, što dublji dekolte". Nikada mene nećeš videti u tom izdanju. Ženstvenost je danas najvažnija -  dodala je voditeljka.

Odnosi između žena i muškaraca uvek su važni pa ih Sanja i njeni gosti razmatraju iz različitih uglova.

- To je suština života. Mi smo svi negde srećni ili nesrećni u zavisnosti od toga koliko ljubavi imamo. Govorili su mi da se "Magazin In" bavi površnim temama, muško-ženskim odnosima, ljubavlju. Odgovarala sam im: "Znate šta, sve vam u životu zavisi od ljubavi koju dobijaš- bilo od partnera bilo od dece, prijatelja, roditelja i time se emisija bavi. To vam je ustvari život, sve ostalo su sporedne teme - istakla je.

Moderne muško-ženske odnose ovako komentariše:

- Nije muškarcima lako u današnje vreme, ja sam sve više na njihovoj strani. Sve češće ih mi žene napadamo, kritikujemo. Smatram da žene treba da budu nežnije, a postaju sve agresivnije. Sve više misle da mogu sve same i ja sam jedna od žena koja zaista misli da je dovoljna sama sebi jer mogu da priuštim sve što mi je potrebno, ali mi je najvažnije da imam muškarca kog želim, a ne onog ko mi je potreban. Kada se to u svesti promeni, kada se promeni odluka između "treba" i "želim", onda jedan odnos postaje onaj pravi odnos - poručila je.