Lepota

CLEARLIFT - OMILJENI antiaging među zvezdama

CLEARLIFT - OMILJENI antiaging među zvezdama

story

Sledite izbor slavnih dama i rezervišite ClearLift tretman za prirodno podmlađivanje u centru lepote i zdravlja Derma Viva

ClearLift laserski tretman, koji je nedavno proglašen za najbolji antiaging tretman za 2019-2020 u Velikoj Britaniji, omiljeni je laserski tretman i među zvezdama.U svojoj emisiji “Osvetničko telo” (Revenge Body), popularnoj širom sveta, promovisala ga je i jedna od sestara Kardašijan – Kloi.

U drugoj sezoni ovog popularnog tv formata Nrs Džejmi (Nurse Jamie), dama koja brine o lepoti mnogih zvezda, inače stalna saradnica Kloi Kardašijan, izabrala je Clear Lift laserski tretman za rešenje problema opuštene kože i fleka na licu producentkinje Melise.

- Melisa je mislila da joj ne možemo pomoći, ali obratite pažnju sada na njenu zategnutu i ujednačenu kožu - objavila je popularna Džejmi uz video snimke tretmana na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B5ne1nYBDGu/

Kloi Kardašijan, koja u svojoj emisiji daje šansu običnim ljudima da postignu maksimalno dobar izgled lica i tela, samo je jedna od zvezda koje su poklonile poverenje ClearLift tretmanu.

Prema pisanju uticajnog internacionalnog lajfstajl magazina www.luxuriousmagazine.com, ClearLift laserski tretman, postao je, nedugo nakon pojavljivanja, jedan od pet najpopularnijih među zvezdama jer daje “revolucionarne rezultate”, bezbolan je, kratko traje, a koža izgleda sve zategnutije i svežije u mesecima nakon primene.

ClearLift tretman kod nas je dostupan u centru zdravlja i lepote Derma Viva iz Čačka, koji već 12 godina uspešno vodi dr Antonela Vučetić, specijalista dermatovenerologije.

https://www.instagram.com/p/B5qPOFwHtrO/

- Efikasnost ClearLift lasera najnovije generacije zasniva se na Q-switched tehnologiji sa frakcionisanim to jest podeljenim laserskim zrakom, koji prodire duboko u kožu dovodeći do stvaranja novog elastina i kolagena. Time se vidno, na prirodan način, poboljšava tonus lica, čineći da koža izgleda jedro i zategnuto. Takođe, zahvaljujući fotoakustičnom efektu Clear Lift istovremeno razlaže i pigment fleka i kapilara, pa koža dobija ujednačenu boju. Njegova tajna je i u tome što vrlo efikasno podmlađuje kožu, a istovremeno ne oštećuje njenu površinu, što znači da odmah nakon tretmana možete izaći iz studija bez neželjnih tragova na licu i nesmetano nastaviti svoj dan - kaže dr Vučetić.

Clear Lift tretman u centru Derma Viva sprovodi se uz upotrebu licenciranog Alma ClearLift lasera u okviru platforme HarmonyXL Pro, koja tretira preko 65 indikacija potvrđenih od strane FDA (Američke Uprave za hranu i lekove). Zahvaljujući ovom multilaseru, uz stručne savete dr Vučetić, možete kombinovati Clear Lift i druge tretmane podmlađivanja, lečenja akni i bubuljica, uklanjanja fleka, kapilara, tetovaža ili strija…

Rezervišite svojih 30 minuta za blistav i podmlađen izgled

Termin za tretman u centru Derma Viva u Čačku možete rezervisati pozivom na: 032 327 524  ili 066 327 524, i online na sajtu www.dermaviva.rs.