Lepota

U susret prestupnoj godini – FOREO izaziva da tog dodatnog dana potpuno ugodite sebi

U susret prestupnoj godini – FOREO izaziva da tog dodatnog dana potpuno ugodite sebi

story

Sve što inače ne biste – sada možete!

Novu 2020. godinu dočekujemo uz retrospektivu prethodne, nove odluke, želje i zapažanja, ali jedna od najvažnijih odluka svakako treba da bude – staviti sebe i svoj wellbeing na prvo mesto. Prestupna godina je pravo vreme za to, a kako je upravo 2020. ovakva, uskoro ćemo imati taj dodatni dan u godini samo za sebe. Zašto ne bismo sebi ugodili u svakom smislu?

Kažu da tokom prestupne godine možemo raditi čak i ono što inače ne bismo, baš zato što 29. februar možemo gledati kao poklon i iskoristiti ga na način na koji želimo. Tradicija se briše, a njeno mesto zauzimaju izazovi. Devojke mogu da zaprose momke, rođeni prestupne godine mogu da „biraju“ da li su ostarili jednu ili četiri godine od prethodne prestupne, a umesto celovečernjeg skidanja šminke – očistite lice za samo jedan minut. 

Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO, koji koristi najnoviju tehnologiju u proizvodnji uređaja za čišćenje lica, poziva vas da brigu o sebi povedete na sasvim novi nivo – za najbolje rezultate posvetite se sebi samo jedan minut ujutru i jedan minut uveče. Ovo omogućava omiljeni LUNA play plus silikonski uređaj za čišćenje lica, koji će vaše kupatilo pretvoriti u mali spa centar i preoblikovati vašu beauty rutinu. Uz T-sonične pulsacije koje pružaju masažu i nežnu eksfolijaciju za savršeno nežnu kožu, blistaćete svakog dana. U susret novogodišnjoj noći, FOREO je pripremio LUNA play plus uređaje po specijalnoj ceni, umanjenoj za 30 odsto, do kraja decembra u svim dm drogerijama!