Lepota

Dobro razmislite ukoliko želite da povećate usne: Ovako izgleda ceo postupak koji nije nimalo bezazlen!

Dobro razmislite ukoliko želite da povećate usne: Ovako izgleda ceo postupak koji nije nimalo bezazlen!

Pune usne privlače mnoge žene, a i muškarci vole da ih vide na svojim lepšim polovinama. Zašto je to tako, kao i koji postupak je najbolji ako se odlučite za povećanje usana, pogledajte u nastavku

Kako procedura povećanje usana zaista dramatično menja izgled ne čudi što je ovo najpopularniji trend među kozmetičkim zahvatima. Zašto je to tako? U većini slučajeva želja za većim usnama koja nastaje zbog atraktivnog izgleda, mišljenje prijatelja ili muškaraca može vas podstaći na veliku promene. Međutim, da li ste znali da su "natečene usne" samo privremena pojava koja će nakon nekog vremena nestati i vratiti se u prirodnu formu.

Fleke na nausnicama – ne očajavajte, moguće ih je ukloniti

Većina savremenih žena se podvrgne ovoj proceduri pa pretera, ali ako mudro pristupite ovome i "napravite" lepe usne rezultat će vas prijatno iznenaditi, piše cosmopolitan.rs.

Ovako izgleda ceo postupak koji nije nimalo bezazlen!

Pre nego što povećate usne, preporučujemo da se upoznate sa nekim činjenicama o postupkuPostupak je najbolje izvesti preparatom na bazi hijaluronske kiseline. Vremenom se rastvara, što omogućava da ispravite nedostatke i zaista odaberete oblik usana.

U slučaju da niste zadovoljni rezultatima nakon jednog do dva dana, hijaluronska kiselina se može potpuno ukloniti unošenjem posebne supstance u usne.

Trošak je pokazatelj profesionalnosti kozmetičara.

U većini slučajeva hijaluronska kiselina traje od četiri meseca do šest meseci. Međutim, postoje slučajevi kada ostaje duže ili nestane u roku od dva meseca, piše pomenuti portal.

Nakon zahvata usne će par dana biti natečene. Konačni rezultat može se videti za 2-3 dana.

Uvećane usne se samo vizualno menjaju, ali njihova struktura ostaje ista što znači da nećete osetiti prisustvo stranih supstanci.

Napravite same: Melem koji će vam za par sekundi povećati usta

Postupak uvećanja usana kod svih žena je različit

Tokom postupka, osećaj kod svih žena je različit, ali najčešće prisutno je: peckanje, bol, osećaj nadimanja i povećanje oteklina. Po završetku postupka stručnjak će vam dodeliti masažu usana, što će vam pomoći da pravilno raspodelite hijaluronsku kiselinu i olakša efekte inekcije.

Postoji nekoliko vrsta lekova protiv bolova: krema ili inekcija.

Ceo postupak traje ne više od 20 minuta

Nakon postupka, oslobodite usne od aktivnosti - to će smanjiti protok krvi i omogućiti da hijaluronska kiselina deluje na novom mestu.

Iako planirate da radikalno promeniti usne savetuje se da postupak sprovedete u nekoliko koraka, počevši od malih promena.

Poverite usne samo profesionalnim ljudima koji imaju odgovarajuće sertifikate

Ukoliko želite da povećate usne morate prestati sa upotrebom lekova

Deset dana pre planirane procedure, morate odbiti da uzimate lekove koji doprinose razređivanju krvi, piše cosmopolitan.rs..

U nekim slučajevima se pojavljuju i sitne modrice na mestu intervencije koje će vremenom nestati

Prilikom povećanja usana imajte na umu da postupak samo povećava volumen, ali ne menja oblik u osnovi.

Ako tokom prvih nekoliko dana nakon postupka osetite kvržice ili druge neobične stvari na usnama, hijaluronska kiselina je uneta pogrešno. Prijavite problem lekaru koji će to rešiti

Ako ste skloni herpesu na usnama ovaj postupak može izazvati njegovo pojavljivanje.

Povećanje usana ne utiče na njihovo stvarno stanje - čak i posle 10. postupka zadržavaju elastičnost, oblik i mekoću.

Uz pomoć jednog postupka, može se radikalno promeniti izgled i percepcija sebe od strane okoline. Ako se odlučite za povećanje usana, zapamtite: nije bitna veličina, već način na koji ono posebno odgovara vašim crtama lica, piše portal Lepota i Zdravlje!