Lepota

Pogodite koje je to novo, moćno oružje za blistav i mladolik ten

Moćno oružje za blistav i mladolik ten - Da bi se postigao ideal kome sve pripadnice lepšeg pola teže, u poslednje vreme preporučuju proizvode s kiseonikom, a mi vam prenosimo koje su prednosti njegove upotrebe u kozmetičkim preparatima

Pogodite koje je to novo, moćno oružje za blistav i mladolik ten

Kiseonik pokreće procese oporavka u organizmu tako što podstiče sintezu kolagena, odličan je u borbi protiv bakterija i smanjuje upale, što je sve od velikog značaja za izgled i zdravlje kože. Veliki je i broj dostupnih tretmana aktivnim kiseonikom, što je među pripadnicama nežnijeg pola odavno hit kako kod nas, tako i u svetu. Dugo se koristio sprej za lice i telo s aktivnim kiseonikom, a sada su razvijene formule i za druge kozmetičke preparate kako bi ćelijama kože pružile dozu svega onoga što joj je potrebno i vratili joj sjaj.

Magični sjaj

Svima nam je poznat izgled kože posle treninga, posebno aerobnog. Nakon vežbanja, ćelije tela su "preplavljene" kiseonikom. Mada ne postoji dostojna alternativa svakodnevnom treningu, sjaj svoje kože možete pojačati i održavati uz pomoć proizvoda za negu i tretmana koje možete obaviti kod kuće. Isto tako, ako vaša koža izgleda umorno, sivkasto ili „istrošeno”, upravo bi kiseonik mogao biti neophodan sastojak koji će brzo "oživeti" ten i dati mu zdravu i svežu boju. Za smanjenje uticaja slobodnih radikala, kojima smo u današnje vreme bombardovani sa svih strana, kiseonik je u kozmetičkim preparatima za negu ključan uz antioksidanse.

Moćno oružje za blistav i mladolik ten - Savršena doza kiseonika

Na tržištu su se pojavili moderni uređaji koji koriste tehnologiju kiseonika kojom se izvodi piling spoljnog sloja, obnavlja i osvežava koža iznutra i hrani revitalizujućim hranljivim sastojcima. Tehnologijom oksigenacije ti uređaji dovode kiseonik do ćelija kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim sudovima, što rezultira podmlađenom kožom sjajnog i svežeg izgleda. Ovakvi kućni tretmani omogućavaju pravu oksigenaciju koja se događa samo kada kiseonik dospe u ćelije kože iz unutrašnjosti tela.

Progovorila o estetskim zahvatima: Da li su operacije ključ njenog mladolikog izgleda?

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

 

Kreme, maske i tonici

Maske s kiseonikom ćelijama daju energiju potrebnu za regeneraciju i "oživljavanje" tena. Obično su obogaćene antioksidansima, pa koži pružaju koktel dragocenih vitamina i detoksikacionih minerala za borbu protiv slobodnih radikala. Mnoge od njih sadrže i probiotike koji pojačavaju prirodni zaštitni sloj kože za održavanje ravnoteže i čistoće. 

Zaštitne hidratantne kreme s kiseonikom, idealne su za normalni, kombinovani, masni i osetljivi tip kože. One jačaju i revitalizuju kožu svojom mešavinom snažnih aktivnih sastojaka. Obično sadrže i sastojke za umirenje, povećanje elastičnosti i jačanje kože. Isto tako, neretko sadrže esencijalna ulja. Ovakve kreme, s dodatkom kiseonika, koži vraćaju sjaj i pokreću ćelijsku regeneraciju. Kreme koje imaju u sebi kiseonik, u sinergiji sa sastojcima za hidrataciju i negu pojačavaju vitalnost kože.

Dunja će vam pokazati kako da našminkate savršene „nude” usne!

Dodatna informacija...

Sredstvo za čišćenje, kao i tonici s kiseonikom, obično sadrže i sastojke za umirenje dermisa, ali i one koji su efektni u borbi protiv bubuljica, mitesera i akni.

Komentari (0)

Loading