Lepota

Jedna promena na licu prva odaje godine: Čak je i muškarci odmah primete

Jedna promena na licu odmah odaje godine i prava je noćna mora i ženama i muškarcima

Jedna promena na licu prva odaje godine: Čak je i muškarci odmah primete

Shutterstock

Koliko god to ne želeli da priznamo, tragovi vremena se vide i na licu i na telu. Bjuti industrija je naprednija nego ikada i bore mogu da se uklone bez mnogo teškoća, ali jedna druga promena na licu odmah odaje godine. Žene posle 50 muku muče sa tim, ali dobra vest je da ima pomoći.

Zbog razređivanja potkožnih masti, premeštanja masnih jastučića i smanjene sinteze proteina obrazi gube tonus i svežinu. Istraživanja pokazuju da muškarci odmah vide ovu promenu i na svom licu i da najviše vole jedre obraze jer im izgledaju privlačnije.

Pročitajte:Boja karmina koja čini da lice izgleda mlađe - Žene zaziru od nje, a ima bolji efekat od kozmetičkih tretmana

Evo nekoliko saveta koji će pomoći da obrazi zadrže čvrstinu.

Umijte se hladnom vodom, a zatim masirajte kockicama leda napravljenim od biljnih mešavina. Ova metoda je poznata dugi niz godina, a aktivno je koriste najbolji modeli na svetu. Moguće je vratiti  svežinu i boju u obraze.

Youtube/Printscreen/ Sharalees Box Of Chocolates

 

 

Poštujte režim hidratacije koji će pomoći da se izbegne zadržavanje tečnosti u organizmu. Da biste se osećali dobro i izgledali odlično, dovoljno je da popijete 1,5-2 litra vode dnevno (računa se i čaj, kompot pa čak i supa). Nakon toga, telo će prestati da akumulira tečnost u rezervama, što znači sveže lice bez otoka.

Masirajte lice od centra ka ivicama kad god ste u prilici.

 

Komentari (0)

Loading