Lepota

ZAŠTO SU KREME SA VITAMINOM C VAŽNE ZA ZDRAVLJE TVOJE KOŽE

Vitamin C je odličan saveznik u borbi protiv virusa, a da li ste znali da vitamin C može da posvetli i učvrsti kožu, zaštiti je od Sunca i oštećenja životne sredine, smanji tamne mrlje, čak i znake starenja?

ZAŠTO SU KREME SA VITAMINOM C VAŽNE ZA ZDRAVLJE TVOJE KOŽE

Promo

Brojne kliničke studije su sprovedene o dejstvu vitamina C na kožu. Ispostavilo se da je čudotvorac kad je koža u pitanju, a posebno za osetljivu kožu ispod očiju i tamne kolutove koji se stvaraju od umora, alergija, stresa, dehidratacije ili prosto genetike.

Promo

 

 

Vitamin C podstiče proizvodnju kolagena, čineći kožu čvršćom i elastičnijom. Osim toga, deluje kao zaštita od slobodnih radikala nastalih usled stresa, zagađenja i UV zračenja. Rešenje je velikog broja problema ali, zaista, u borbi protiv umora i tamnih podočnjaka ne postoji bolji saveznik od vitamina C.

 

I dok pijuckate sok od ceđene pomorandže potražite i kremice sa vitaminom C. Beauty kuća Avon ima, na primer, Anew Radiance kremu za okoloočno područje, sa snagom vitamina C i antioksidanata. Sa samo jednim nanošenjem ona čini da izgledate odmorno i naspavano, a nakon 7 dana, ukoliko postane deo vaše svakodnevne rutine, podočnjaci će potpuno izbledeti.

Promo

 

 

Potraži novu Anew Radiance kremu za područje oko očiju u Avon brošuri od 1. januara po ceni od samo 590 dinara, a možeš je poručiti i na sajtu https://www.avon.rs/.

 

 

Komentari (0)

Loading