Lepota

Kako bez ogledalca ceo dan?

Kako bez ogledalca ceo dan?

Da li ste znali da prečesto ogledanje može loše uticati na sliku koju imamo o sebi i na naše sampouzdanje?

Istraživanje sprovedeno u londonskom Institutu za psihijatriju otkrilo je da su ispitanici, dok su se ogledali, postepeno postajali sve anksiozniji i nezadovoljniji izgledom – i to čak i oni koji su pre početka ogleda bili sasvim rasterećeni i odlično raspoloženi.

 

Ruž koji ostaje na vašim usnama, a ne na šoljici, garantuje da vam tokom dana ogledalce neće biti potrebno...

“Ogledanje može izazvati narastajuću uznemirenost”, objavljeno je povodom pomenutog istraživanja u magazinu Behaviour Research and Therapy.

Istraživanja, dalje, pokazuju da se žene pogledaju u proseku 38 puta dnevno, a čak osam od deset njih nezadovoljno je onim što vidi u ogledalu.

Dakle, izbegavanje prečestog ogledanja može biti koristan potez, koji će pozitivno delovati na naše raspoloženje i samopouzdanje. Ali, to nije jednostavno učiniti, ukoliko smo prinuđeni da više puta tokom dana proveravamo da li je šmika “na svom mestu”.

Dobra vest je da danas postoji zaista kvalitetan mejkap, s kojim možete biti mirni od jutra do kasne večeri, bez potrebe da vadite ogledalce i proveravate da li je izbledeo ili se razmazao.

Nova Avon True Power Stay kolekcija kreirana je tako da tokom celog dana pruži izgled kao da smo se upravo našminkali, a čine je tečni puder i ruž.

Power Stay tečni puder sačinjen je od lagane, prozračne formule koja omogućava prijatan i prirodan osećaj, ne ostavljajući tragove na odeći. Njegova nemasna struktura bez ulja dermatološki je testirana i nekomedogena. Pružajući neprekidan mat izgled, Power Stay tečni puder ne zapušava pore, ne isušuje kožu i ostaje svež čak i tokom kontinuiranih aktivnosti, visokih letnjih temperatura i vlažnosti vazduha. I što je važno, izbor od 15 različitih nijansi pruža mogućnost da pronađete baš onu koja vama odgovara.

Power Stay ruž za usne ima tečnu, vodootpornu teksturu, koja na usnama pruža lagan osećaj, a traje čak do 16 sati uz intenzivnu mat boju koja neprestano izgleda kao da ste je upravo naneli. Možete ga pronaći u čak 10 nijansi – od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja.

Novi Power Stay ruž za usne (599 dinara) i Power Stay tečni puder (799 dinara) dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs