Lepota

STORY vam poklanja: TRI KORAKA U ČIŠĆENJU I NEZI VAŠE KOŽE

STORY vam poklanja: TRI KORAKA U ČIŠĆENJU I NEZI VAŠE KOŽE

story

Osvojte po jedan paketa sa po tri prelepa proizvoda - NIVEA Sheet Mask, NIVEA ulja za čišćenje lica i NIVEA pirinčani piling

Kozmetički proizvodi igraju se konzistencijom, bojama i formulacijama i neprestano se menjaju I usavršavaju. To je deo onoga što ih čini tako fascinantnim. Novi kozmetički trendovi i proizvodi dobijaju na značaju širom sveta: jedan takav proizvod su sheet maske, rođene u Aziji. Ne samo da izgledaju izvanredno, već su im prožete i dragocenim serumima koji pružaju trenutne ulepšavajuće efekte i koji deluju u skladu sa kožom.

10 MINUTA I 3 KORAKA DO LEPE I NEGOVANE KOŽE

NIVEA sheet maske su jednostavne za upotrebu: otvorite pakovanje i odmotajte masku, stavite je na lice i namestite prstima uz lice. Vodite računa da plavi zaštitni sloj bude okrenut spolja. Pažljivo skinite zaštitni sloj i namestite masku. Stavili ste masku i sada ostavite sve drugo po strani:opustite se i sačekajte 10 minuta da maska deluje. Da biste skinuli masku, polako je podignite od krajeva prema sredini. Nežno umasirajte ostatke seruma u kožu ili uklonite višak tuferom.

ž

Nova NIVEA ulja za čišćenje lica pretvaraju svakodnevnu rutinu čišćenja u pravo uživanje. Zahvaljujući formulaciji obogaćenoj prirodnim uljima koja pretvara ulje u mleko, nova NIVEA ulja za čiščenje lica nežno i efikasno čiste kožu i čine je svilenkasto mekom i glatkom. Ovaj proizvod je namenjen za svakodnevnu upotrebu i dostupan je u tri različite varijante koje su pogodne za tri tipa kože: normalnu, suvu i osetljivu.

Nova NIVEA ulja za čišćenje lica dodatno unapređuju svakodnevnu rutinu čišćenja i čine da se osećate sveže, čisto i negovano. Ovi inovativni proizvodi predstavljaju kombinaciju efikasne formulacije sa uljem i blagog mleka za čišćenje kože. Oni uklanjaju nečistoću, sebum, pa čak i vodootpornu šminku sa očiju i lica, dok su istovremeno veoma blagi prema koži. Iako se većina proizvoda za čišćenje nanosi tuferima ili kozmetičkim maramicama, za nova ulja za čišćenje lica nije nam potrebno ništa od toga.ž

Tri različite varijante, NIVEA HYDRATING ULJE ZA ČIŠĆENJE za normalnu kožu, NIVEA NOURISHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za suvu kožu and NIVEA SOOTHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za osetljivu kožu, savršeno odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Ulja čine kožu savršeno čistom, svilenkasto glatkom i mekom.

Novi NIVEA pirinčani piling sa zrncima bio pirinča nežno uklanja izumrle ćelije kože i pruža koži zdrav izgled. Pirinač je poznat po svom efikasnom dejstvu pilinga pri čemu ne iritira niti isušuje kožu. Ova formulacija čini kožu svilenkasto mekom i glatkom!

Inspirisana tradicijom Dalekog Istoka, formulacija pilinga sadrži prirodni sastojak koji se dobija iz semena pirinča i 100% je biorazgradiv.

Zahvaljujući svojoj teksturi, zrnca pirinča kao sastojci pilinga efikasno uklanjaju mrtve ćelije kože i ne uzrokuju iritacije. Tri različite varijante, NIVEA Glow pirinčani piling, NIVEA Smooth pirinčani piling i NIVEA Purify pirinčani piling, savršeno odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Prirodni sastojci kao što su malina, borovnica i aloe vera pružaju hranljivu negu. Sva tri voćna sastojka imaju sertifikat o bio poreklu.

Ukoliko želite da osvojite ovaj predivan NIVEA POKLON, u komentarima na ovom postu napišite nam zašto volite NIVEA proizvode i kako negujete svoju kožu. Tri najlepša komentara biće nagrađena!