Lepota

Kako negovati lice na potpuno prirodan način 

Kako negovati lice na potpuno prirodan način 

story

Da li ste primetili da je naša svakodnevica ispunjena manjkom vremena, užurbanim načinom života i štetnim uticajima okoline?

Dinamičnost našeg okruženja ostavlja nam sve manje vremena da brinemo o sebi, a to se odražava na naše zdravlje i lepotu. Baš zbog toga se sve više trudimo da tragamo za jednostavnošću, ostanemo odgovorni prema sebi, negujemo se i istovremeno čuvamo planetu. Češće težimo da savesno biramo i konzumiramo proizvode koji su stvoreni tako da podjednako čuvaju i našu lepotu i prirodu.

Kao što je važno da kožu sačuvamo od štetnih uticaja, potrebno je da joj svakodnevno pružimo negu proizvodima koji će joj dati samo ono što joj je neophodno, bez suvišnih dodataka.

Zato je prirodna kozmetika mnogo više od trenda, ona je normalna težnja našeg tela ka životu koji je u skladu sa prirodom. 

Sve češće u beauty industriji možemo čuti priče o nečemu što se naziva „clean beauty“. Čvrsto verujući u to da je čista lepota definisana savesno kreiranim proizvodima, bez štetnih sastojaka, u čijem je srcu priroda, Avon predstavlja svoju prvu vegan skin-care kolekciju – Distillery.

Ovu kolekciju čini pet proizvoda koji veličaju čistu lepotu bez kompromisa. Njihova snaga krije se u kombinaciji čistih, moćnih sastojaka i koncentrovanih formula. Svi proizvodi iz Distillery kolekcije su 100% veganski, bez alkohola, bez parfema, alergološki i klinički testirani, spakovani u kvalitetne eco friendly ambalaže.

Prethodne nedelje predstavili smo vam Purify ulje, a sada vam predstavljamo Clean Break balzam za čišćenje lica.

Clean Break je nežni balzam za čišćenje lica koji uklanja šminku i nečistoće, omogućavajući hidrantnu negu i lepši ten. Njegova formula kreirana je bez kapi vode, nežna je i pogodna za svakodnevnu upotrebu, a istovremeno toliko moćna, da uz visoku koncentraciju sastojaka hidrira kožu, ostavljajući je mekom na dodir. 

Upotreba

Balzam se topi dok ga umasiravate u kožu lica, transformišući se u mleko koje nežno ali efikasno, uklanja i najtrajniju šminku i nečistoće.

Šta sadrži?

  • Ulje kajsije – Zbog formulacije bez vode, čisto ulje kajsije ostvaruje svoj pun potencijal, hidrira kožu, neguje je i hrani.
  • Kakao puter – Nezamenljiv u nezi, sa visokim sadržajem antioksidanata, obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože. 
  • Mango puter – Mango buter je veoma bogat beta karotenom i vitaminima A i E. Odlično hrani kožu, čuva vlažnost i tako sprečava gubitak njene elastičnosti. 
  • Ekstrakt krastavca – Bogat vitaminima i mineralima, ima umirujuće dejstvo, osvežava, omekšava i hidrira kožu. 

 

Proizvodi su dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs