Lepota

SANJAJ VELIKE SNOVE - NAZIV JE THE BODY SHOP NOVOGODIŠNJE KOLEKCIJE

SANJAJ VELIKE SNOVE - NAZIV JE THE BODY SHOP NOVOGODIŠNJE KOLEKCIJE

story

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda otvorio je prodajni objekat i u Knez Mihailovoj ulici. Pored prepoznatljivih proizvoda kupcima su na raspolaganju i novogodišnji asortiman ograničene serije koji, pre svega, čine poklon setovi kreirani upravo povodom predstojećih praznika.

Novogodišnja kolekcija, osmišljena da donese magične trenutke i da učini da se osećamo i izgledamo dobro, odiše novim mirisnim notama kruške, šljive i vanile. Idealan praznični poklon mogu biti i omiljeni proizvodi kako što su maslac za telo Shea Body Butter, maska Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Hemp Hand protector, za zaštitu ruku od konoplje, kao i jogurti za telo Body Yogurts.

- Veoma nas raduje da The Body Shop ima status omiljenog brenda i da uživamo poverenje i lojalnost naših kupaca. Od samog dolaska brenda na tržište Srbije, još pri otvaranju prvih prodajnih objekata, u Tržnom centru Ada Mall, zatim i u Delta City TC, sanjali smo da imamo i prodavnicu u centralnoj gradskoj ulici, lako dostupnu svima. Danas kada je naš san postao java, rađaju se novi veliki snovi - izjavila je Sanja Todorović, podpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

Praznici su vreme preispitivanja, donošenja odluka i želja koje upućujemo jedni drugima, pa je iz tog razloga The Body Shop kolekcija inspirisana temom Dream Big. Novogodišnji period može ponekada da bude i stresan i zato je važno da ne zaboravimo da sanjamo velike snove i da krenemo za njima!

The Body Shop Srbija je na događaju predstavljanja kolekcije pokrenuo priču o vrednostima i velikim snovima, okupivši inspirativne žene iz našeg okruženja koje su sledile svoje snove i dugoročno napravile veliku razliku. One su kroz lične primere govorile šta je doprinelo njihovim uspesima i kako su se nosile sa izazovima na putu ostvarivanja svojih ciljeva.

Chantel Care, šefica političkog odelenja Ambasade Velike Britanije u Beogradu, je podelila svoje izuzetno zanimljivo i raznoliko životno iskustvo - od profesionalnog sportiste, preko stipendistkinje Cambridgea, do rada u diplomatskoj službi (gde je u jednom periodu radila u ekstremno konfliktnom okruženju u Iraku) i dolaska u Srbiju.

- Sanjajte velike snove, neki će se ostvariti, a neki će se i promeniti. Nije važno, sanjajte.

O kompaniji The Body Shop

Osnovana je 1976. godine u Brajtonu, Engleska, od strane Dame Anita Roddick. The Body Shop teži da napravi pozitivnu razliku u svetu, nudeći visoko kvalitetne, prirodno inspirisane proizvode, napravljene po održivim i etičkim principima. Pionir je filozofije da poslovanje može biti pokretačka snaga za stvaranje dobrog, a to je i danas glavni etos ove kompanije. Zajedno sa Aesop i Natura, The Body Shop je deo Natura&Co, globalne, multi-brend kozmetičke grupe posvećene stvaranju pozitivne ekonomije, društvenim promenama i promenama u životnoj sredini.

O Triple Jump Group

Triple Jump Group je osnovan u Srbiji. Distributer je i ima franšize za sportske i modne brendove, poseduje komercijalne, logističke i maloprodajne nekretnine. Ova grupa posluje u 9 zemalja, među kojima su i bivše YU-republike, Mađarska i Albanija. Triple Jump u svom portfoliu ima distribuciju i lanac franšiza svetskih brendova: Converse, Lindex, Arena, Saucony a sada i The Body Shop.