Lifestyle

Tradicionalna novogodišnja donacija MOJA KRAVICA PAKETIĆA I NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA ZA ŠTIĆENIKE PRIHVATILIŠTA ZA DECU

Tradicionalna novogodišnja donacija MOJA KRAVICA PAKETIĆA I NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA ZA ŠTIĆENIKE PRIHVATILIŠTA ZA DECU

story

Novogodišnji praznici su omiljeni deo godine svakog deteta, pa je kompanija Imlek, u susret praznicima, mlečnim paketićima tradicionalno obradovala štićenike Prihvatilišta za decu i podržala novogodišnji kulturni program Bašta Festa. Pored omiljenih Moja Kravica mlečnih proizvoda, mališani su uživali i u prazničnoj atmosferi i pozorišnoj predstavi za decu u produkciji „Čiča Mičinog pozorišta“.

Kao kompanija koja nastoji da unese radost i sreću u živote najmlađih, Imlek je odlučio da novogodišnje praznike tradicionalno obeleži donacijom omiljenih mlečnih paketića. Srećno i zdravo odrastanje je najvažniji deo života svakog čoveka, zbog čega kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima koji se ogledaju u pomoći najmlađima.

- Novogodišnje praznike uvek provodimo u znaku ljubavi, sreće i slavlja, zbog čega smo odlučili da i ove godine obradujemo decu iz Prihvatilišta, kojoj su pomoć i pažnja uvek potrebni. Važno nam je da mališani budu svesni da neko misli na njih tokom prazničnih dana. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek.