Lifestyle

Sanja Vučić obećava: Ako pobedim napraviću salto i špagu

Autor: | 03/05/2016

Sanja Vučić obećava: Ako pobedim napraviću salto i špagu


Evrovizijski tim iz Srbije, na čelu sa Sanjom Vučić, danas ide u Švedsku, gde će pevačica nastupiti kao šesta u drugom polufinalu 12. maja.

Osnovni cilj naše predstavnice je ulazak u finale, a Sanja kaže da su se ona i ekipa koja je prati savršeno pripremili za predstavljanje Srbije u Stokholmu.

- Ja sam veoma optimistična, ne volim ništa unapred da govorim, ali realno, bilo bi baš bez veze da ne uđemo u finale (smeh). Bila sam na promotivnoj turneju u Letoniji, Izraelu, Holandiji i na Malti i ako je suditi po reakcijama evrovizijskih fanova na pesmu "Goodbye", mi smo prvi. I stvarno nema potrebe da brinemo. Vrlo visoko se kotiramo na kladionicama, od devetog do šestog mesta su neke prognoze. Ali i bez toga, odgovorno tvrdim: Srbija će biti u finalu - kaže Sanja.

- Ako pobedim, vrištaću u kameru iz sveg glasa, napraviću salto, špagu, ma sve!

Na pitanje da li će u Stokholmu imati lepši stajling nego na predstavljanju pesme, kad ju je "pojela" teška haljina, kaže da će sve biti drugačije.

- Taj stajling je izazvao podeljena mišljenja, ima i onih kojima se dopao. Ne smem mnogo da otkrivam, ali bićete oduševljeni. Kreatorka je Jelena Milošević - kaže Sanja, kojoj se najviše dopadaju pesme iz Hrvatske i Gruzije.

Sanja Vučić je na ovogodišnju Evroviziju zvanično ispraćena na RTS prošle nedelje i taj događaj nas je po mnogo čemu podsetio na sada već istorijsku 2007, kad smo iz iste zgrade sreću i pobedu poželeli Mariji Šerifović i ekipi koja ju je pratila s "Molitvom". Pre svega, Srbija ponovo ima odličnu pesmu i harizmatičnu pevačicu, iza koje će biti četiri prelepe devojke i jedan baletski igrač. Dakle, formacija jedan plus pet, kao s Marijom i "bjuti kvinsicama".

Komentari (0)

Loading