Lifestyle

Pet fashion saveta Hajdi Klum: Moda nas čini moćnim!

Pet fashion saveta Hajdi Klum: Moda nas čini moćnim!

Model, uspešna poslovna žena, dizajnerka, voditeljka i mama - sve to zajedno u isto vreme. Ovoga puta lepa Hajdi Klum je govorila o modi, bitnom segmentu njene karijere podelivši nam dragocene savete.

Svoj višedecenjski rad u svetu modelinga dao joj je za pravo da komentariše i podeli svoja zapažanja iz modnog sveta.

Umerena i spontana kakva je, Hajdi neće ovde ogovarati bivše koleginice, pričati kakav je neki dizajner privatno, nego će obasniti zašto moda podrazumeva razonodu i šta za nju znači dobar par farmerica. Takođe, i zašto u njenom modnom svetu veliku ulogu igra animal print, kao i koje savete iskusnijih kolega je rado prihvatila.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on May 21, 2017 at 4:09pm PDT


Evo njenih smernica, koje rado prihvatamo...

1. Moda nas čini moćnim

"Moj svakodnevni stil ima uvek zanimljivo pitanje za mene: Koja osoba želiš danas da budeš? Biram odeću prema raspoloženju, ali i odeća ume da mi obezbedi određen vajb u kom volim da budem. To izgleda kao neka igra između osobe kakva bih volela da budem i osobe koja je tog dana ustala ujutru. U ovakvom odnosu veoma uživam, je zapravo pokazuje moć i snagu mode. Ne bih mogla da uživam u tome da mi svaki dan bude po pitanju odeće isti, jer ipak nisam ista osoba od juče, zar ne?"

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 26, 2017 at 9:31am PDT

2. Potražite inspiraciju

"Bar za mene velike inspiracija iz mojih modnih izbora su muzika i umetnost. Muzika pokreće mozak, dok je umetnost prijatna za oči."

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jun 15, 2017 at 8:49am PDT

3. Kombinujte različite printove

"Mislim da je anima print nova klasika i da nikada neće izaći iz mode. Moćan je, divlji, pomalo misteriozan, baš kako i treba savremena žena da izgleda. Ovo je dezen koji volim da nosim, a znam da ga nosi i voli i moja mama, on je za sve generacije. Lično praktikujem da uparim animal print sa cvetnim dezenima, a ponekad dodam i malo prugica."

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Aug 16, 2017 at 8:13am PDT

4. Dress to impress

"To je modna mantra koju sam dobila od nemačkog dizajnera Michaela Michalskyog. Dakle, ako se spremate za večernji izlazak, uvek se odlično obucite...!

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jun 21, 2017 at 3:52pm PDT

5. Nikad nećete pogrešiti sa dobrim parom farmerica

"Ormar mi je pun farmerki i verujem da su one iz moje kolekcije postale moj omiljeni komad - tako su udobne. Obožavam da ih nadogradim štiklama ili patikama i običnim, belim majicama uz neki šašavi komad kojim začinim kompletan look. Obožavam boje i mislim da mi ormar postaje premali za sve stvari koje imam."

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Aug 17, 2017 at 6:01pm PDT