Lifestyle

Beauty pravila legendarne Katrin Denev

Beauty pravila legendarne Katrin Denev

Njeni saveti ne mogu da budu jednostavniji, ali ona je jasan primer da su veoma delotvorni...

Poznata je po fantastičnim ulogama u filmovima tokom 60-ih i 70-ih godina prošlog veka, ali i po nežnom izgledu i lepoti koja je odolela vremu. Katrin Denev je modna ikona, muza mnogim slavnim rediteljima i prelepa žena koja iako "gazi" u osmu deceniju - ne stari...

Danas govorimo o Katrin, ali iz malo drugačije perspektive. Naime, zanimalo nas je kako se slavna lepotica neguje unazad godinama, koje su njene svakodnevne rutine i kakvo mišljenje ima o parfemima, s obzirom da je on omiljeno francusko oružije u zavođenju.

Zvezda fimova Belle de jour i Tristana se ipak pridržava određenih beauty pravila, a evo i koji su:

1. Negujte i štitite kožu

"Rasli smo tako da smo uvek bili veoma pažljivi po pitanju sunca. Moja majka mi je skrenula pažnju još dok sam bila mala da moram da dobro zaštitim kožu i lice. Mislim da zbog toga je moja koža još uvek u dobrom stanju. Uvek hidrirajte kožu preko dana, ali ne morate svako veče. "

2. Voda sa limunom

"Svako jutro pijem limunadu bez šećera. Nije baš da čisti organizam, ali mislim da je odlična za kožu i belinu oko očiju."

3. Prirodan izgled

"Uvek sam nosila malo šminke i to vrlo lagane. Manje je više i kako postajemo stariji, mislim da je bolje nositi jednostavniju i laganu šminku." Inače, Katrin smatra da treba naglasiti obrve.

A post shared by Alex Basurto (@alexbasu24) on Aug 12, 2017 at 11:52pm PDT

4. Bez parfema, nigde!

Mirisi su tako karakteristični za ženu. Njeni omiljeni parfemi su Frederic Malle’s Eau de Magnolia i Carnal Flower za leto...

5. Nega kose prirodnim preparatima

"Pošto nisam prirodna plavuša, farbala sam se i samim tim morala sam da ekstra pažnju usmerim ka nezi kose. I to naravno prirodnim preparatima. Koristim proizvode iz kuće Christophe Robin već 15 godina jer deluju nežno na moju kosu i glavu."