Lifestyle

Devet najneobičnijih načina na koje zvezde brzo gube kilograme

01/09/2017

Devet najneobičnijih načina na koje zvezde brzo gube kilograme

story

Šta god mislili, slavne osobe nisu poput "običnih ljudi". Kada gube kilograme, doslovno to rade za novac.

Ovo je lista najneobičnijih metoda pomoću kojih poznati gube kilograme. Važno je napomenuti da slavne osobe ne prežu ni pred čime, stoga nemojte ove metode pokušavati kod kuće.

Natali Portman

Za ulogu baletne plesačice koja ima probleme s težinom, Natali je morala da ima oko 37 kilograma. Da, 37! Njena ishrana se sastojala od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči strašno ali ta uloga joj je donela Oskara.

Bijonse

Bijonse je odbijala da jede krutu hranu zbog gubitka dodatnih 7 kilograma za ulogu u filmu Dreamgirls. Dve sedmice je samo pila vodu s limunovim sokom, kajenskim biberom i javorovim sirupom ponekad dodajući sveže povrće na vrh. Rezultat je bio neverovatan, ali je priznala da se više ne usuđuje to da ponovi.

Metju Mekonahi

Za 4 meseca ekstremno stroge dijete izgubio je više od 20 kilograma. Dijeta se temeljila na puno tečnosti i na proteinima, a glumac kaže da je psihološki pritisak bio najteži deo dijete.

Riz Viterspun

Riz se okrenula popularnoj ishrani utemeljenoj na dečjoj hrani kako bi došla u formu nakon poroda. Tajna je jednostavna: kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuje da se nećete prejesti.

En Hatavej

Uloga fabričke radnice koja umire od tuberkuloze u filmu Les Miserables zahtevala je odgovarajući izgled. En je bila na dijeti od samo 500 kalorija. Jela je 2 porcije suvih zobenih pahuljica, par rotkvica i malo humusa. Strašno!

Kristina Agilera

Pevačica kaže kako neobično jede: svakodnevno konzumira nešto hrskavo, mekano, vruće i hladno. Hrana takođe mora da bude iste boje.

Kristijan Bejl

Ko se ne seća njegove jezive uloge u filmu The Machinist? Morao je da izgubi 30 kilograma u 4 meseca. Njegova ishrana se sastojala od konzerve tune i jabuke, a nije prelazila 300 kalorija. Glumac je pio puno vode kako bi suzbio osećaj gladi. Uz kilograme, izgubio je i mišiće. Zato je u filmu izgledao tako mršavo.

Madona

Kako biste želeli izgledati s 59 godina? Možda poput Madone? Pevačica je u neverojatnoj formi. To je zato što se njena ishrana temelji na pretpostavci da je vazduh dovoljan za funkcionisanje našeg tela. Ona kuva hranu ali je ne jede: samo je miriše i ne jede ništa osim slane supe od vode. Madona sigurno ne živi ovako sve vreme ali koristi ovu metodu kada treba brzo da skinei pokoji kilogram.

Nikol Kidman

Nakon porođaja, Nikol je morala da ide na prilično tešku dijetu kako bi mogla da se posveti projektima koji su je čekali. Dijeta se sastojala od 1 tvrdo kuvanog jaja za doručak, 1 za ručak i 2 za večeru. Takva ishrana je nezdrava i neuravnotežena, ali glumica je izgubila čak i više nego što je očekivala.

Postoji li količina novca zbog koje biste se odlučili za jednu od ovih suludih dijeta?