Lifestyle

Strast prema vinu spojila glumačke zvezde Draganu Mićalović, Tihomira Stanića i Tihomira Arsića

Strast prema vinu spojila glumačke zvezde Draganu Mićalović, Tihomira Stanića i Tihomira Arsića

U susret jeseni i prepremi za berbu grožđa od koje će nastati najfinija fina, popularni glumci Dragana Mićalović, Tihomir Stanić i Tihomir Arsić, obreli su se u vojvođanskom selu Čoka, gde su posetili čarobne vinograde i podrum star preko sto godina poznate "Vinarije Čoka". Oni su osim u isprobavanju slatkog grožđa tek ubranog u vinogradu, intresovali i za proces berbe i nastanka vina.

- Vino je jedini alkohol koji ponekad popijem da se opustim, ali nikada ne preterujem – rekla je atraktivna glumica, dok je zvezda serije "Ubice moga oca" Tihomir Stanić priznao da je nekada preterivao sa pićem.

- Pre mnogo godina nisam znao granicu, ali sam morao da naučim kad je dosta. Danas mi je mnogo lepše jer imam kontrolu i znam dokle mogu istinski da uživam – priznao je junak hit serije, dok je Tihomir Arsić, koji se ovom serijalu pridružuje u novoj sezoni naglasio:

- Ništa lepše od ispijanja vina u lepom društvu – istakao je umetnik i priznao da osim prema vinu jednaku strast gaji jedino ka fudbalu i da čak i kada ima mnogo obaveza, ne propušta utakmice.