Lifestyle

Jedno noćenje košta čak 80.000 dolara: OVO je najskuplji apartman na svetu (video)

Autor: | 29/10/2017

Jedno noćenje košta čak 80.000 dolara: OVO je najskuplji apartman na svetu (video)

Osim najveće cene, ovaj penthaus ima i najveću površinu, najveći TV ekran, veliku terasu s pogledom na jezero...

Ako ste pomislili da se najskuplji apartman na svetu nalazi u Las Vegasu ili pak u Dubaiju, prevarili ste se – najskuplja hotelska soba nalazi se u Ženevi!

Hotel President Wilson luksuzni je hotel sa pet zvezdica, a spavanje u njegovom Kraljevskom penthausu košta čak 80.000 dolara.

Osim nasjkuplje cene noćenja, ovo je ujedno i najveći apartman u Švajcarskoj i u Evropi sa 1.650 kvadratnih metara. Posebnost mu daje i velika terasa s pogledom na jezero Leman. Apartman prima 12 osoba (svako ima zasebnu sobu) pa cena zapravo iznosi 6.600 dolara po osobi. Postoje dve glavne sobe koje imaju zasebna kupatila od mermera i đakuzi iz kojih se pruža panoramski pogled na jezero.

U penthausu, naravno, borave bogate osobe, zbog čega je velika pažnja posvećena sigurnosti – prozori su otporni na metke, postoji privatan lift, pojačani sistem sigurnosti, dugmad za hitne slučajeve raspoređene po celom apartmanu, kao i privatna teretana.

Osim toga, gosti mogu gledati TV programe na najvećem ekranu na svetu, zabavljati se svirajući na klaviru ili pak uživati u pogledu na umetničku kolekciju retkih drvenih predmeta.

Zavirite u najskuplji apartman na svetu: