Lifestyle

Ako mislite da znate šta sve anti-age krema može, grešite

Anew kreme sada obogaćene revolucionarnim ProtinolomTM

Ako mislite da znate šta sve anti-age krema može, grešite

U želji da motiviše žene da prigrle promene, razviju ljubazniji pogled prema sebi i svojoj koži, ali i omogući im da se osećaju najbolje u svojim godinama, Avon je unapredio svoju poznatu skin-care liniju Anew i obogatio je revolucionarnim ProtinolomTM.

Ova linija nakon 28 godina istorije, ponovo menja pravila igre u beauty industriji, pospešujući proizvodnju kolagena i donoseći prve rezultate nakon samo dva dana.  

Promo

 

 

ProtinolTM je  javnosti predstavljen početkom godine, i kao jedan od 1000 patenata Avona, rezultat je dugotrajnih naučnih istraživanja skin-care eksperata sa Univerziteta u Mančesteru.

Predstavlja jedinstvenu kombinaciju aminokiselina koja utiče na optimalni balans dva tipa kolagena u koži – kolagena I, koji našoj koži daje čvrstinu i elastičnost i kolagena lll, najzastupljenijeg u bebinoj koži. Već od detinjstva, on počinje prirodno da opada, pa ProtinolTM pomaže u održavanju savršene ravnoteže.  

Ova formula bila vam je dostupna u ampulama, a sada pruža dodatnu snagu i postaje sastavni deo Anew krema. Znajući da pravilna anti-age nega uvek dolazi u paru, u zavisnosti od godina, ali i stanja svoje kože, lako možete pronaći svoj idealan – dnevnu i noćnu kremu. 

Promo

 

 

Anew Reversalist Perfecting dnevna krema SPF25 i revitalizujuća noćna krema, idealne su za starosno doba od 30 do 45 godina.

Klinički je pokazano da ublažavaju izgled finih linija i udvostručuju nivo hidriranosti kože. Pored ProtinolaTM, značaj ove kreme krije se i u fitolu. On pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline na vašoj koži za 100% za samo 48 sati.

Promo

 

 

 

Anew Ultimate dnevna krema za čvršću kožu SPF25 i noćna krema za obnovu kože, najadekvatnije su sa žene između 45 i 55 godina. Pozitivno utiču na čvrstinu, blistavost i boju kože.

Dodatnu snagu ovim kremama daje i florentin koji ima sposobnost da redukuje hiperpigmentaciju i zapaljenje kože. On takođe ponovo pokreće sopstvenu proizvodnju kolagena i do 83% za samo 2 dana. 

Anew Platinum dnevna krema sa lifting efektom SPF25 i noćna krema za obnovu kože, idealan su par za žene starosne dobi od 55+. Klinički je pokazano da koži obezbeđuju ono najpotrebnije: čvrstinu, elastičnost i hidrataciju. Ključni sastojak pored ProtinolaTM, jeste i arginin, koji povećava proizvodnju elastina i za 53% u roku od 48 sati.  

Promo

 

 

Anew ne poznaje starosne granice, ne priznaje ih, već pomaže da budete najbolja verzija sebe. Ne podmlađuje vas, već čini da u svakoj fazi života izgledate najbolje. Zato je vreme da stavite Anew kreme sa ProtinolomTM na test i upoznate se sa naukom koja stoji iza najbolje kože.

Svi Anew proizvodi obogaćeni ProtinolomTM dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Komentari (0)

Loading