Lifestyle

Jesenja zabava na bezbedan način u Galeriji Belgrade

Galerija Belgrade je za predstojeći vikend pripremila veliki broj akcija i zabavnih sadržaja za sve generacije, koji će u bezbednom okruženju najvećeg regionalnog tržnog centra ulepšati tmurne jesenje dane.

Jesenja zabava na bezbedan način u Galeriji Belgrade

Cineplexx Galerija Belgrade, multipleks bioskop impozantne veličine, organizuje porodični filmski vikend za pamćenje.

Naime, ovaj jedinstveni bioskop tokom predstojećeg vikenda uz kupljenu kartu za odraslu osobu poklanja kartu za jednog, dva ili tri mališana! Na repertoaru vas čekaju sinhronizovana avantura „Trolovi – svetska turneja“, igrani film „Lesi se vraća kući“ i čuveni, marljivi patuljci iz Kelna u nastavku „Kućni patuljci – operacija kolačići“. 

Za sve ljubitelje horor filmova i one kojima je petak 13-i srećan dan, Cineplexx Galerija Belgrade uz jednu kupljenu ulaznicu za horor film sa repertoara drugu poklanja! Ovu ponudu možete iskoristiti danas i sutra, 14. novembra u periodu od 14:30 do 23 sati. 

Slobodno vreme pre nastavka škole najlepše je provesti u zabavi i zato je Galerija Belgrade pripremila poseban program za nezaboravne jesenje dane. Arkadne igre, fliperi, stoni fudbal, air hockey, indoor basketball, dečje radionice, vežbe spretnosti i animacija, mnogo zabave i  interesantne nagrade čekaju na vas!

Posetite najzabavnije mesto u gradu do nedelje, 15. novembra u periodu od 12 do –22 sata i kreirajte uspomene koje ćete prepričavati cele školske godine.

Galerija je pravo mesto gde možete provesti kišovite jesenje dane, jer pored jedinstvenog enterijera, kafića i restorana, domaćih i stranih brendova, svojom veličinom omogućava održavanje bezbedne distance. Pored toga, u tržnom centru su postavljeni maskomati i sredstva za dezinfekciju, pa je dobra zabava omogućena uz poštovanje svih mera sigurnosti.

Vidimo se! 

 

Komentari (0)

Loading